Sayfa 42/243 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1943 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    ALTIN 'a gelince, geri dönüşü yok bence - gece Japonlardan hatırı sayılır bir trend beklemiyorum. Ama yapmaları lazım. Yarın 1748 üzerinde uyanabiliriz :P

Haftalık Üst Range: 1785 - Oraya gider miyiz Cumaya kadar? Bilmem... Ama yukarıya gidiyor olduğumuza çok inandım

1785 mi.. Bakin buna cidden şaşırdım. İzleyip görmek istiyorum tek lotum ile. O seviyeyi gorurse samimiyetle söylüyorum sil bastan yapacagim herseyi

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    1785 mi.. Bakin buna cidden şaşırdım. İzleyip görmek istiyorum tek lotum ile. O seviyeyi gorurse samimiyetle söylüyorum sil bastan yapacagim herseyi
    Ben demiyorum, 14 günlük ortalama diyor - ben alımımı o kadar tutar mıyım? hayır... ama bu haftanın oralara dokunma ihtimali emin olun var.

Son 5 New York Seansı boğa baskısıyla kapandı. Oha dedirtecek cinsten bir şey bu..

Allah sonumuzu hayretsin...
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Hayir sizi sadece red listeme alacagim cunku gercekten sebepsiz bir negatif elektrik veriyorsunuz bana bu ara.

Hoscakalin
    Eskiden beri birbirinizi tanıyorsunuz herhalde diye düşünüyorum - O yüzden dahil olmuyorum atışmalarınıza. İnşallah şakadır.. Aksi takdirde gereksiz

Saygılar

Birbirimizi çok iyi tanırız.

Iste bu yüzden hersey.

Herneyse ben gideyim baska platform bulayım kendime..

Hoscakalin..

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Altına gelince - satış işlemimi zararda kapayıp hacmi arttırarak alım yönünde mevzilendim. SL baya fazla, ama gözüm nasılsa üstünde diye içim rahat. %66 'lık sentiment oranı ise durmadan bıyıklı, bacak bacak üstüne atmış, karikatür tipli konuşan bir boğa tarafından kafamın içinde fısıl fısıl fısıldanıyor. Mekanik kalmaya devam...
    Günaydın Herkese,

Sabaha karşı bahsettiğim alım işlemini zararda kapayıp satış tarafına döndüm. Ve 10 dakika sonra da büyük ihtimalle (hatta kesin) o satış işlemini de zararla kapayıp alım tarafına döneceğim. An itibariyle (15+41+140 = 196 >>> Yaklaşık 200 USD).

Altında beklentim hep alım yönünde, bu yön değiştirişlerimin hepsi kurallara sadık kalmak adına yaptığım şeyler. Bir defa bile aksatsam devamı gelir diye gönülsüz gönülsüz satış yaptım.

Daily Range 1751 'de tamamlanacak. Çok da kalmadı oraya. 15-19 arası ne gibi sürprizler olacak gerçekten merak ediyorum.

Selamlar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Günaydın Herkese,

Sabaha karşı bahsettiğim alım işlemini zararda kapayıp satış tarafına döndüm. Ve 10 dakika sonra da büyük ihtimalle (hatta kesin) o satış işlemini de zararla kapayıp alım tarafına döneceğim. An itibariyle (15+41+140 = 196 >>> Yaklaşık 200 USD).

Altında beklentim hep alım yönünde, bu yön değiştirişlerimin hepsi kurallara sadık kalmak adına yaptığım şeyler. Bir defa bile aksatsam devamı gelir diye gönülsüz gönülsüz satış yaptım.

Daily Range 1751 'de tamamlanacak. Çok da kalmadı oraya. 15-19 arası ne gibi sürprizler olacak gerçekten merak ediyorum.

Selamlar
    Daily Range tamamlanmış gözüküyor, normalde işlemden çıkmam lazım garantici davranarak.

Kar henüz +130 USD civarında (Zarar: 200 USD).

Günlük grafikte BOĞA Ağırlıklı Trend olması, Kar Miktarının henüz zararı tolere etmiş olmaması, NEW YORK seansının son 5 defadır durmaksızın alım ağırlıklı sonuçlanması, ve benim şahsi ALIM YÖNLÜ beklentilerim yüzünden işlemi açık tutmaya devam ediyorum. Muhtemelen saat 19:00 da işin tam rengi belli olacak. İnşallah NEW YORK 'un %65 Alıcıları temizleyesi tutmaz bugün.

Regression Kanala göre üst hedef 1777, ki bu seviye haftalık Range hedefi ile çok yakın bir değer. (Bu da beni alıma inandıran farklı somut bir neden)

Selamlar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Daily Range tamamlanmış gözüküyor, normalde işlemden çıkmam lazım garantici davranarak.

Kar henüz +130 USD civarında (Zarar: 200 USD).

Günlük grafikte BOĞA Ağırlıklı Trend olması, Kar Miktarının henüz zararı tolere etmiş olmaması, NEW YORK seansının son 5 defadır durmaksızın alım ağırlıklı sonuçlanması, ve benim şahsi ALIM YÖNLÜ beklentilerim yüzünden işlemi açık tutmaya devam ediyorum. Muhtemelen saat 19:00 da işin tam rengi belli olacak. İnşallah NEW YORK 'un %65 Alıcıları temizleyesi tutmaz bugün.

Regression Kanala göre üst hedef 1777, ki bu seviye haftalık Range hedefi ile çok yakın bir değer. (Bu da beni alıma inandıran farklı somut bir neden)

Selamlar

Zarar telafi edildi, üstüne de beş on kuruş kar koyduk çok şükür. Daily Range çoktan tamamlanmış olduğu için içimi biraz korku sardı. Henüz olması gerekenin yarısı kadar hacim girmiş piyasaya. Ve geri kalan yarısı beni terse yatırır diye tedirgin oldum.

Yukarı yönlü trendden henüz şüphem yok ve Haftalık Range hala tamamlanmadı. Gerçi pazartesi ve salı bankaların tatil olması da yabana atılmamalı. Belki de gayet doğal bir şeydir Haftalık Range in tamamlanmaması. Ama beklemek zor

Şimdi ben kapattım ya, roketleyip gider!

Selamlar - Saygılar (bomboş odada konuşuyormuşum gibi)

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Günaydın

(Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı)

Sayfa 42/243 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •