DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Birbirimizi çok iyi tanırız.
Iste bu yüzden hersey.
Herneyse ben gideyim baska platform bulayım kendime..
Hoscakalin..
Günaydın Herkese,
Sabaha karşı bahsettiğim alım işlemini zararda kapayıp satış tarafına döndüm. Ve 10 dakika sonra da büyük ihtimalle (hatta kesin) o satış işlemini de zararla kapayıp alım tarafına döneceğim. An itibariyle (15+41+140 = 196 >>> Yaklaşık 200 USD).
Altında beklentim hep alım yönünde, bu yön değiştirişlerimin hepsi kurallara sadık kalmak adına yaptığım şeyler. Bir defa bile aksatsam devamı gelir diye gönülsüz gönülsüz satış yaptım.
Daily Range 1751 'de tamamlanacak. Çok da kalmadı oraya. 15-19 arası ne gibi sürprizler olacak gerçekten merak ediyorum.
Selamlar
Daily Range tamamlanmış gözüküyor, normalde işlemden çıkmam lazım garantici davranarak.
Kar henüz +130 USD civarında (Zarar: 200 USD).
Günlük grafikte BOĞA Ağırlıklı Trend olması, Kar Miktarının henüz zararı tolere etmiş olmaması, NEW YORK seansının son 5 defadır durmaksızın alım ağırlıklı sonuçlanması, ve benim şahsi ALIM YÖNLÜ beklentilerim yüzünden işlemi açık tutmaya devam ediyorum. Muhtemelen saat 19:00 da işin tam rengi belli olacak. İnşallah NEW YORK 'un %65 Alıcıları temizleyesi tutmaz bugün.
Regression Kanala göre üst hedef 1777, ki bu seviye haftalık Range hedefi ile çok yakın bir değer. (Bu da beni alıma inandıran farklı somut bir neden)
Selamlar
![]()
Zarar telafi edildi, üstüne de beş on kuruş kar koyduk çok şükür. Daily Range çoktan tamamlanmış olduğu için içimi biraz korku sardı. Henüz olması gerekenin yarısı kadar hacim girmiş piyasaya. Ve geri kalan yarısı beni terse yatırır diye tedirgin oldum.
Yukarı yönlü trendden henüz şüphem yok ve Haftalık Range hala tamamlanmadı. Gerçi pazartesi ve salı bankaların tatil olması da yabana atılmamalı. Belki de gayet doğal bir şeydir Haftalık Range in tamamlanmaması. Ama beklemek zor
Şimdi ben kapattım ya, roketleyip gider!
Selamlar - Saygılar (bomboş odada konuşuyormuşum gibi)
![]()
Günaydın
(Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı) (Yankı)![]()
Yer İmleri