Sayfa 42/45 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
Arama sonucu : 353 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Hisse_ trade

ENDEKS_ cuma gün aşağıda 110 bin yolunu açıp öylece bıraktılar. yukarda 116 bin alarak ümit dağıtıyorlar. ilginç bir piyasa oluyor ama ben hala düşüncemi koruyorum ve satışların sonlanmadığına inanıyorum. tabi bu kesinlikle duygusal olarak değil tamamen teknik anlayışıma göredir. çünkü kendi aklımı kullanıyorum.. ama bu ben çok akıllıyım anlamı taşımasın. çünkü el aklıyla gezen baş"a bin bir türlü hal gelir derler.. bol şanslar

2. Yabancı payı %65 ten %49 lara düştüğü ve düşmeye devam ettiği durumda borsanın yükselmesi tuhaftır. Bakalım BALON ne zaman ve hangi gelişmeyle patlayacak

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Yabancı payı %65 ten %49 lara düştüğü ve düşmeye devam ettiği durumda borsanın yükselmesi tuhaftır. Bakalım BALON ne zaman ve hangi gelişmeyle patlayacak
    mantıken öyle ama ben öyle şeyleri hikkate almıyorum. piyasanın tersine tuhaf bir anlayışım var...

4.  Alıntı Originally Posted by karar_anı Yazıyı Oku
    mantıken öyle ama ben öyle şeyleri hikkate almıyorum. piyasanın tersine tuhaf bir anlayışım var...
    Çöküş çok sert oluyor ve yatırımcı zarar kesip çıkamıyor bazen. Düşüş derinleştikçe kazançlarını verdiği gibi mevcut birikimlerininde eridiğini gördükçe psikolojik trawmalar artıyor.

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Çöküş çok sert oluyor ve yatırımcı zarar kesip çıkamıyor bazen. Düşüş derinleştikçe kazançlarını verdiği gibi mevcut birikimlerininde eridiğini gördükçe psikolojik trawmalar artıyor.
    insan neye göre aldığını, neye göre sattığını, bildiği sürece niye trawma olsun. sorun ezbere alıp satmak

6. Bana da bu hareketlerde bir tuhaflık var gibi geliyor. Eğer 3. bir üçgen-tepe oluşursa nereye gittiğimiz az çok görünüyor zaten, 109-110B'ler.

Adsız.jpg

Alıntı Originally Posted by meesut Yazıyı Oku
    Bana da bu hareketlerde bir tuhaflık var gibi geliyor. Eğer 3. bir üçgen-tepe oluşursa nereye gittiğimiz az çok görünüyor zaten, 109-110B'ler.

Adsız.jpg
    evet çok ilginç bir durum var. hayırlısı bakalım

çok şükür bir kişide çıkıp çuvalladın demedi borsa bu... elbette çuvalladığımız zamanlarda olacak. belkide çuvallamadım bellimi olur bugün bir... yokyaa makarasına yazıyorum. endekse göre çuvallayan biri çuvalın içinden hiç çıkmaz.. endeksin farklı tekniği var, viop un farlı tekniği var, hisselerin farklı tekniği var. buna rağmen endeks takip ederek hisse alınıp satan birinin her zaman şans yüze gülmeyebilir... her şeye rağmen güzel bir oldu. herkese bol şanslar

Sayfa 42/45 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •