Sayfa 42/148 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1249 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Uzun Vadeli Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    ...

Arsa aldım, 1987 yılında bir televizyon parasına.

Alırken projeksiyon yaptım. Gelecek 5- 10- 20 yıl için.
    Nüfus hareketleri, altyapı v.s.

Tuttu veya tutmadı. Veya az tuttu.

1972 yılında GS Riva arsası ile aynı değerde olan sultanahmette bir dairemiz vardı.

Mesele bugünün popülerini değil, geleceğin popülerini bulmak.

Bulsam söyleyebilir miyim ?
    Suç.

Söylesem dinler misin ?
    Hayır.

Rahmetli nenem derdi ki ;
    Akıllar yeniden dağıtılmış, herkes kendi aklını tekrar almış.

Çabalarınızın başarılı olmasını diliyorum.
    Saygılar.

.

Sayın 0101 ;

Size bu konuda öneride bulunabilecek 2 site :

1-http://paramineyapayim.com/bireysel/urunkisa/

2-http://www.borsaanalizci.com/uvyh/

Ayrıca "TEMEL ANALİZ" bölümünde sayın kurtönderin topiğindeki bakış açısı da ilginç gelebilir.....
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=2431

3. acikcasi egeen in bitiremediği bir yatırımı var, Yataş in buyuk hedefleri var, krontun onumuzdeki 2 sene yuzde 40 buyume hedefi var bakıldığında iyi prim yapmis gibi gorunebilir ama bence gidecek cok yerleri var bi bakin derim

4. ALKİM
    İyi yönetilen karlı çalışan bir şirket.

23 Mayıs 2017 tarihinde Şirket Merkezimizde gerçekleştirilen Analist Toplantısı'nda Şirketimiz tarafından 09.05.2017 tarihinde KAP'ta açıklanmış 2017/01. Dönemine ait Alkim Alkali Kimya AŞ. ve bağlı ortaklığımız Alkim Kağıt Sanayi ve Ticaret AŞ.'ye ait Finansal Tablolarımız değerlendirilmiştir.

Bu toplantıda 2017 yılı ilk çeyrek üretim ve satış rakamlarımız ve yılsonu hedeflediğimiz tonajlar katılımcılarla paylaşılmıştır. Böylece 2017 yılında hedeflenen sodyum sülfat üretim ve satış miktarının 350.000 Ton civarında öngörüldüğü açıklanmıştır.

Çayırhan'daki Kapasite Artış Yatırımızın tamamlandığı, üretimin başladığı analistlerle paylaşılmıştır.

Lojistik bir ürün olan sodyum sülfat fiyatlarında bugünkü koşullar altında gerileme beklenmediği, hatta 2018 yılında da eğer olağanüstü sektörel gelişmeler olmaz ise fiyatların bir miktar yukarı yönü işaret ettiği açıklanmıştır.

Ülkemiz tarım sektörü için önemli bir konu olan Potasyum Sülfat Gübresi üretimi - yatırımı için yapacağımız AR-GE çalışmalarımızın devam ettiği ve 2017'de yatırıma başlamayı hedefleyebileceğimiz açıklanmıştır.
    Alkim'in temettü dağıtım politikasının, yine olağanüstü koşullar olamaz ise, geçmişte olduğu gibi bundan sonra da sürdürülebileceği, Şirket Politikamızın bu olduğu bununda kamuya açıklanmış bilgilerimiz kapsamında olduğu, web sitemizde yer aldığı analistlerle paylaşılmıştır.

Bütün bu görüşme ve toplantı notları sitemizin haberler bölümünde " 23 Mayıs'ta gerçekleştirilen Toplantı Notları" olarak www.alkim.com internet sitemizde yayınlanmıştır ve halen mevcuttur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

5. uzun vadede kimin ne olacağını kimse bilemez.

bir strateji belirleyecekseniz bence 3 ayda bir en iyi bilanco açıklamış 5 şirket şeklinde gidin her bilanco döneminde liste değişirse sizde değiştirin.

kronta gelince çok ön yargınız var kront son 2 dönemde muazzam karlar açıkladı Çıkışın olacağını çok çok önceden öngörüp favori listemde idi benim.

karlılıgında devamıda gelebilir. ancak oldukça fiyatlandı.

şi,mdi yeni bilancoya kadar bence 15 i geçemez. yeni bilanco karlı gelirse 15 lerin delinmesi an meselesi.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

mhtakif hocamın isteği ve L Lawliet hocamın eski iş yatırım sayfa linkini vermesi ile birlikte sıfırdan bir excel sayfası oluşturdum, bilançoları otomatik çekiyor (yalnızca net kâr/zarar)

diğer elle girilen verileri eklemedim...

yeni bilanço döneminde excel kendisi verileri güncelleyecek... şuan Mart 2016, Aralık 2016 ve Mart 2017 verileri var. Bir de yeni sütun açıp son açıklanan bilançonun geçen seneki aynı dönem bilançosu ile farkını otomatik hesaplayan bölüm koydum... ikinci çeyrekte sütunlar otomatik olarak değişecektir, değişimi direk sütunun ilk satırındaki yazan tarihten anlayabileceksinizdir.

herkese kolaylıklar bol kazançlar dilerim.

dosya: http://www.dosya.tc/server8/2vpwbr/2...efix.xlsx.html

ekran görüntüsü:
    Tüm yazdıklarım o anki düşüncelerimdir. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermez.

7.  Alıntı Originally Posted by efix Yazıyı Oku
    mhtakif hocamın isteği ve L Lawliet hocamın eski iş yatırım sayfa linkini vermesi ile birlikte sıfırdan bir excel sayfası oluşturdum, bilançoları otomatik çekiyor (yalnızca net kâr/zarar)

diğer elle girilen verileri eklemedim...

yeni bilanço döneminde excel kendisi verileri güncelleyecek... şuan Mart 2016, Aralık 2016 ve Mart 2017 verileri var. Bir de yeni sütun açıp son açıklanan bilançonun geçen seneki aynı dönem bilançosu ile farkını otomatik hesaplayan bölüm koydum... ikinci çeyrekte sütunlar otomatik olarak değişecektir, değişimi direk sütunun ilk satırındaki yazan tarihten anlayabileceksinizdir.

herkese kolaylıklar bol kazançlar dilerim.

dosya: http://www.dosya.tc/server8/2vpwbr/2...efix.xlsx.html

ekran görüntüsü:
    emeğine eline koluna sağlık,
    bu kalemler çok önemli bunlarıda ekleyebilir miyiz?
    Satışlar
    Net esas faaliyet karı

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by mhtakif Yazıyı Oku
    emeğine eline koluna sağlık,
    bu kalemler çok önemli bunlarıda ekleyebilir miyiz?
    Satışlar
    Net esas faaliyet karı

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Maalesef o veriler sayfada yok o yüzden o kalemleri ekleyemiyorum hocam. Şuan sayfanın sunduğu tüm veriler var bu excelde...
    Belki rasyolar bir nebze fikir verebilir yalnız hocam sayfayı sağa kaydırdığınızda rasyoları görebilirsiniz

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Tüm yazdıklarım o anki düşüncelerimdir. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi içermez.

Sayfa 42/148 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •