Eskiden
Garan
Kchol
Tuprs vs öncüydü
Şimdi bence xtumy sanki
Du biraz hele
Eskiden
Garan
Kchol
Tuprs vs öncüydü
Şimdi bence xtumy sanki
Du biraz hele
1216 maliyet short kaldık geceye 2/3 poz nasip. Spotta %40 nakit, bilanco donemi geldi en az %50 nakit olmakta fayda var firsatlar çıkar illa ki
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Abi o zaman da çok üzülmüştüm şimdi de yazayım cok büyük geçmiş olsun her işte bir hayır vardır şu bankaları biziklayip durma bak uçacak kaçacak bir gün yine terste kalacaksın diye çok korkuyorum dediğin gibi o da dar piyasa aman aman aman diyeyim. Fırsatlar bitmez sendeki bilgi hem ekran hem kod olarak çok az insanda vardır once kendini koru derim naçizane selamlar sevgiler.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abd borsaları ciddi patinaj yapıyor hissi uyandırıyor bende !
yolun sonuna yaklaşıyoruz gibi
Tekfen deyim. 5.5 almaya başladım düşüyor, 5 oldu ek yaptım 4.5 oldu ek 4 oldu artık sinirler gerildi gene ek yüklü girdik filan. Neyse tam 3.80 değdiği gün emeklilik fonu sattı yabancı aldi ama öyle bir yer ki kağıdın grafiğini açsan bulamazsın iğne ucu bir yerde milyonlarca lot sattı.
Oradan bir döndü soluksuz 20 TL.
Şimdi bana diyorlar ki paranı bes yapalım fon yapalım. Sen yiyemezsin biz yiyelim. Oldu canım...
Ha haram zıkkım olsun o ayrı ispati da yok stop koydum geçmiş olsun.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri