Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. cem okullu'yu endeks vadeli tahtasına davet ediyorum

bu oyunu bilirim diyosa gelsin, gelsin de burda kafes döğüşü yapalım, kim daha yiğitmiş belli olsun

2.  Alıntı Originally Posted by Bakışaçısı Yazıyı Oku
    1623 long, sabah sattığımızı yerine koyalım da, bizsiz gitmesin bir yere...
    1625 flat. Çok istekli satıyor namızsız...
    Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.

3. Abka abi ne yaptı acaba 0.90 maliyet dohol lerini tutuyormu yoksa o da Cem oluklu abi gibi verdi mi
    Hamdım Piştim Yandım

4. DOHOL' deki düşüşü dengelemek için KRDMD nasıl gaza bastığını gördünüz mü ???

5. 4.06 alıp 4.12 verdım vadelı allahtan yoksa duman olmustum.3.94 e alıs gırdım sonra tırstım ah bı cort yapmayı dusunmedık

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    DOHOL' deki düşüşü dengelemek için KRDMD nasıl gaza bastığını gördünüz mü ???

Şimdi bir tane akıllı çıkıp demesin mi '' Ya bist de büssürü yatırımcı var, kardemir alan var satan var, ya hepsinin canı birden 2 liraya almadıkları kardemiri 7.10 liradan almak istemişse''...

7. Bugün 14.65 den ereğli almak varmış, bilemedik
    Hamdım Piştim Yandım

ben hakikaten sabah aldım (short poz kapadım), şimdi ise net satış tarafındayım krdmd'de.. yani aynı günde hem alış hem satış.. piyasa böyle dönüyor.. likit kagıtlar endekse göre trade edilir, pahalı ucuz farketmez önemli olan endeksi hareket ettirmek ve kar elde etmek..her seviyede alırsın satarsın.. vadeli satış ortalamam 7.28
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Sayfa 42/1002 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •