-
İşi dönüp dolaşıp 1950 lere getirdi! 1950 de demokrat parti ile yani şimdiki akpnin ağa babası vasıtası ile amerikalılar bize, köy enstitülerini kapattırıp imamhatipleri açtırdılar, köylerden kente göç ettirdiler vs vs anlattı…
Şu İNÖNÜ ahh şu İNÖNÜ yattığı yerde ters dönesice İNÖNÜ! ALLAH sana ömür de verdi, 30 yıl sonra geçsen demokrasi ye sana kim ne diyebilecektide ülkeyi abd ye teslim eden o günün akp sine ülkeyi verdin, uçak fabrikaların kapandı, eğitim değişti, göç, tarım vs vs…
İyi şeyler de yaptı ama yapamadıkları ile ülkenin kaderini değiştirdi, ikincisi de DENİZ BAYKAL!
Bu ikisine hele ki baykala öbür dünyada bunları rahat bırakmayacağım!
-
Prof hala enkazda 100-150 bin insan var diyor!
-
-
77 yaşındaki kadın enkazdan çıktı, canlı kimse yok denilen yerden dün bir kişi kurtarıldı. Ah ah… 100 bin kişi enkaz altında, millet karanlıklarda şu an ne düşünüyor biz ne düşünüyoruz ALLAH’ım affetsin. ( hayata dönme mücadelemiz trajik bir taplo ortaya seriyor)
-
ALLAH affetsin diyorum da benim zerre kadar suçum varsa bu Xdoğanla, Yahçelinin yatacak yeri yok!
-

Originally Posted by
hs37
Vah vah vah! Bilmediğimiz bir şey değil gerçi de!
-
Allah hep şöyle dua ederim, İstanbul seçimlerinde de bu şekilde dua ettim. Bunların yaptıkları her hinlik her hile her katakulli bunların ayaklarına dolansın. Ama tabii ki, keşke bu depremde her şeyi çok güzel ve doğru yapsalardı da on binlerce can yaşıyor olsaydı!
🥲
-
Bir enkazın altında binadakilerin hepsi kalmışsa, o enkazların bir sahibi de olmuyor bir kurtarma da yürütülmüyor sanırım!
Ne vahim bir durum!!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri