Anlıyorum kavga niza bağrış çağrış hakaret olsun gerçek hayatta yapamadığınız aşağılamaları kendinizce laf sokmaları burada yapıp mental olarak rahatlama peşindesiniz ama açıkcası kızıldağ un tweet i üzerine birşeyler karalamak istedim di. İlginç geldi adamın buraları okuyor olması. Açıkcası yazıyor da olabileceğini düşünüyorum. Kafayı bozmuş bazı şeylerle belli. .Ee normal insan hayatında 1 kere görebileceği bir türden ralli içinde sıfır kazanmak hatta üstüne kaybatmek . Mazallah yani. Çok kötü birşey.
Hoş burada kiler çok mu normal. eregl alıyorum diyip sorulduğunda almamış olanlar , 3-4 nickle döne döne yazanlar. Elinde hisse yok yazma ulan!! diyip de kendisi sattığı halde ama burası çok etkileşim alıyor diye yazan yalnız kalpler falan. Patlıcan okşayıcıları Dolu yani.

Alıntı yaparak yanıtla

o vakitler aldığımda FED in faiz indirimlerine başlayacağını düşünmüştüm ama beklediğim gibi olmadı...daha yeni yeni faiz indirimleri konuşulmaya başlandı...sanırım artık ereğlinin vakti gelmiş olmalı....umulur ki son iki yılın hareketsizliğinin öcünü alır...
Yer İmleri