Sayfa 42/1006 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop LXII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bazan büyük lafı dinlemek lazım, heç gerek yok bence de, kapat gitsin, yarın görerek oynarsın
    şimdimi söylüyon... tahta kapanınca

2. enflasyon un düşeceğini göremiyor o yüzden borsaya girmiyor yatırımcı diyor.. daha düne kadar enf. düşecek faiz düşecek demedin mi..40 kat yukardaki borsada ağırlığı olan zombi hisselerden niye bahsetmiyorsun..bu zombiler yüzünden girmiyoruz borsaya..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. 11306 Kapattı ..uzlaşma 11280

Muhabbetlerini benden esirgemeyen tüm dostlarıma huzurlu bir gece diliyorum

https://www.youtube.com/watch?v=UOln...nnel=MuzikPlay

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 84 kişi okumaktadır. (21 üye ve 63 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, 1selm, 3520, ALPER+, bozdogan82, Culpable+, çıtak+, Denizdenizli61, kalekale, KARADUMAN, katırcı_bedri+, KısaVade, Maacit+, maverick_nd, mimar74, mistyimage, pisyedili01+, stars, TOKATYILDIZI470+, tradervob
    Hayat hoş gerisi boş

4.  Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    2 ayda, 54bingden--108binge gitti... % 100

bi 90.000'e düşmesin mi ?

istiyorsunuz ki PETKİM gibi heç düşmesin, hep yünkselsin
    Ağlanacak halimize gülüyoruz yaw
    Çok kötü kandırıldık dayucuğum, ben umudu kestim artık torunlara kaldı takta

https://youtu.be/fcPvXslIcHI?si=RxUpRJgBr0ttO2fu
    Hamdım Piştim Yandım

5. Bugun bir arkadas anlatti
    elemana miras kaliyor ve satiyorlar hissesine 100milyon tl dusuyor gecen sene
    parayi katlarim diyerek borsaya giriyor bugun itibari ile zarari 80milyon yani kalmis 20 milyon
    %45-50 faizin oldugu yerde yatirimci borsaya gelmez
    banka mudurleri ile konusuyorsun hepsi ayni seyi soyluyor sene sonu faiz beklentileri 25 ler
    senin 5000-7000 hedefi tl bazli olarak zor gelir
    zaten bir cok yatirimci iceride hapis kalmis zararda bekliyor ha belki faizden gelen ile maliyet indirmeye calisir
    getirdikleride ise yaramiyor endeks muhendisligi yapiyorlar endeks yukari giderken giden tahtalar belli
    mesela bankalar gidiyor
    ykb 3 yil 0.20$da gezdi o zaman almayan yatirimci simdii gelip 0.85-0.90$ ykbnk almaz .
    Sen hedeflerini dolar bazli olarak soyle 180$ de 200$ de 150$ de kimse bir sey demez tepkide gostermez

Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    enflasyon un düşeceğini göremiyor o yüzden borsaya girmiyor yatırımcı diyor.. daha düne kadar enf. düşecek faiz düşecek demedin mi..40 kat yukardaki borsada ağırlığı olan zombi hisselerden niye bahsetmiyorsun..bu zombiler yüzünden girmiyoruz borsaya..
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

6. tokatçı arkamdan sana havlama dedim yine havlamışın haber geldi.
    sonra içine sabah yaptığım gibi 32 kontrat longu sokunca 2 gün oturamıyorsun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Bak geldim şimdi yaz tokatçı karın ağrın neyse bekliyorum ,
    günde 12 saat kumar masasından kaldırmıyorsun kafayı birde gıybet yapıyorsun.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 42/1006 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •