Sayfa 42/52 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon
Arama sonucu : 414 madde; 329 - 336 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Oturdugum yer ust tabaka bir yer. Crfrda dahi pinar urunu dogru duzgun yok sadece labne var birde cikolata sosu patlar icin. . Protein sutu yok , normal sut yok. Yogurt yok.

A101 bin sok da zaten yok dogru duzgun urunu.

Bukdr ciro nasil yapiyor cok enteresan . 45 m usd ihracat var . Gerisi nasil oluyor tuhaf.

Kesinlikle magazalsmasi lazim . Hangi markete girsem icim sutten baska sut gormuyorum . Heryerde var . Yogurdu her markette var . Ayrani heryerde var .

Ben hayatmda pinarın ayranini gormedim . Icinizde kac kisi markette gordu acaba .

Kesinlikle magazalsmasi urunleri piyasaya cikarmasi lazım .
    Sn Şakir; süt ve süt ürünlerine dayalı belki 1000 ürünle piyasada olabilirsiniz ancak gelirlerin %80'ini sadece 10 üründen sağlanmaktadır.

Tereyağı, kaşar peyniri, süt, süt tozu, krem peynir, beyaz peynir, labne, yoğurt gibi temel ürünlerin üretimine odaklanıldığı görülmektedir. Kitlesel üretim ile birim başlına maliyet düşüşleri sağlanmaktadır.
    Yeni inovasyon ürünleri de Lifli yulaflı fındıklı bademli süt ürünleri de marketlerde bulunmaktadır. Barista kahve süt ürünleri de yine marketlerde ve kahve zincirlerinde kullanılmaktadır.
    Pizza tabanı peyniri, hamburger peyniri ile profesyonel mutfaklara yönelik krema benzeri ürünler direkt satılmaktadır.

Piyasada çok fazla ürün, belki çok daha fazla Ciro sağlar lakin; üretim hadleri ile verimlilik ile üretim maliyetleri arasında bir denge kurulması gerekmektedir.

Irak, Bae, Suudi arabistan önemli pazarlar,
    amerika ve kanadaya giriş yapıldı ve en önemlisi Cin'e yapılacak ihracatın büyümesi önem arz edecektir.

PınarOnline Direkt üreticiden tüketiciye satış kanalı ile mağaza açmadan büyük maliyetlere katlanmadan , geliri yüksek inovasyon ürünleri ile pazarlarda büyüyeceğini değerlendiriyoruz.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

2. İlerde belki, Tüm şehirlerde Pınaronline tabanlı, direkt üreticiden tüketiciye satış mağazaları da kurulabilir.
    Süt ve süt ürünleri; Şarküteri, ve diğer nitelikli, ürünlerle güzel olur.

Ürünleri satma gibi bir derdi olmadığı anlaşılıyor, sadece biraz verimlilik gerekli ve gıdaların tek çatı altından Pınar sütte birleşmesi gerekiyor.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

3. Abi ben sut bile yok diyorum a101 bim degl crfrda bile yok diyorum sen pizza tabanı hamburger tabanı peyniri diyorsun.

Pinaronline a giriyorum bugun 24 u 29 una siparis gunu veriyor . Sut istesem kargoyla gonderecek heralde .

Bunlardan kurtulması lazim . Gercekten ihtiyac . Marketlerden siyrilmasi lazim kendi alaninda.

Markette urunu yok zaten . Yada pınaronline getir yemek sepeti gibi yarım saatte bir calismali .

Basmbaska bir seruveni olur . Net. Isterlermi bilmem

4. Bir suru kampanyasi var hem temiz hem guvenilir . 1 kg tereyagi 580 lira 3 kg alirsan 1200 lira . Simdi tuketici gormezse nasıl.olacak . Peynir ekmek gibi satar bu .

Hem temiz hem guvenilir . Insanlar marketten et aliyor ne aldiginida ne yediginjde bilmiyor .

Piyasada bu bosluk var . Kasaptan degl marketten aliyor sebebi belli .fakirlik.
    .
    Bu tarz kampanyalarla tuketiciye ulasirsa tuketici bir tattigindan bir daha vazgecmez.

Surumude cok olur.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by acemşah Yazıyı Oku
    KOÇ GÜLTEKİN SÜT ne imiş diye baktım...
    Bir büyük rakip daha piyasadan silinmiş maalesef

Şaka bir yana, süt firmasından çok yem ve gübre sattığı görülüyor lakin ufak firmaların böyle yok oluşu, piyasayı
    büyüklere bırakmakta.!

https://maps.app.goo.gl/gwnP27AgPfNs57nf9
    [IMG][/IMG]
    Türkiyede sütlerde etlerde adam gibi denetyim olsun kalacak iki firma var biride pınar.
    denetimmi var süt yerine su sauyorlar
    tereyağı yerine margarin yağı denetleyen mi var
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Bir suru kampanyasi var hem temiz hem guvenilir . 1 kg tereyagi 580 lira 3 kg alirsan 1200 lira . Simdi tuketici gormezse nasıl.olacak . Peynir ekmek gibi satar bu .

Hem temiz hem guvenilir . Insanlar marketten et aliyor ne aldiginida ne yediginjde bilmiyor .

Piyasada bu bosluk var . Kasaptan degl marketten aliyor sebebi belli .fakirlik.
    .
    Bu tarz kampanyalarla tuketiciye ulasirsa tuketici bir tattigindan bir daha vazgecmez.

Surumude cok olur.
    hiçbir moku yok olsa zaten bu paçavra fiyatta olmaz

tabelası değerinde şirket zaten marka adı yeter.

bu iş az ahlaksız biri alsa piyasada fiyat karsa paranın manına kor

ama konumuz o değiş şakir usta
    konu başka
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

7. Tahtacısı 10 yıldır zulum cekiyor . 202.. yillarinida kacirirsa 2030 larda zaten bir halt edemez . Kagidi 300 400 yapsada kurtarmaz maliyetini .

Belki diger kucuklerin akıllilik yapip 100 200 kat surup.ordan usd veya bist 30 yakalayan tahtacilari gibi davranabilir.

Bosuma bekleme yapması kendine zarar .

Bu firmada %6 brut karla bir daha karsimiza cikmaz zaten. %15 20 brut kara bu ciroda ort 1.5 milyar faaliyet kari yaziyor sirket .

Kurun asli degerinde olmadigi gunlerde bu firsatida teperse kendini bitirir zaten .

2015 4.5 lira 2025 8 lira . Kendi bilir

8. Arkadaşlar,
    Pınar süt evet kaliteli mal üretiyor ve kalitesiz olarak Ülker Akgıda markaları olan içim süt, president, harras, dost gibi fason üretimler yapmamaktadır.
    Ülker İçim sütün %80 inini 2015 yılında 1 milyar değer üzerinden Fransızlara sattı lakin halen daha
    İçim süt ve diğer markaların üretici ak gıda da hissedarlığı devam ediyor.
    CHP lideri Özgür Özel
    Ülker markalarını boykot listesine aldı..
    CHP liler paylaşıyor işte
    Şok narketler Ülker'in içim süt Ülker'in dost peynir Ülker üretiyor vs vs.. bu boykot ne kadar tutar bilinmez...
    Biz Ülker içimden 30 yıl önce kurulmuş gelinen noktada başa başa büyüklükteki Pınar süt 70 milyon dolara beğendiremiyoruz.
    Buna da borsa diyorlar işte.
    Ülker İçim sütün dolar bazlı bugünkü ederi yaklaşık 2 milyar dolar işte pınar süt 65 milyon dolarda borsada..
    Alan alsın satan satsın..su akar yolunu bulur.
    Néy Nâmé...!

Sayfa 42/52 İlkİlk ... 324041424344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •