Originally Posted by
Şakir
Oturdugum yer ust tabaka bir yer. Crfrda dahi pinar urunu dogru duzgun yok sadece labne var birde cikolata sosu patlar icin. . Protein sutu yok , normal sut yok. Yogurt yok.
A101 bin sok da zaten yok dogru duzgun urunu.
Bukdr ciro nasil yapiyor cok enteresan . 45 m usd ihracat var . Gerisi nasil oluyor tuhaf.
Kesinlikle magazalsmasi lazim . Hangi markete girsem icim sutten baska sut gormuyorum . Heryerde var . Yogurdu her markette var . Ayrani heryerde var .
Ben hayatmda pinarın ayranini gormedim . Icinizde kac kisi markette gordu acaba .
Kesinlikle magazalsmasi urunleri piyasaya cikarmasi lazım .
Sn Şakir; süt ve süt ürünlerine dayalı belki 1000 ürünle piyasada olabilirsiniz ancak gelirlerin %80'ini sadece 10 üründen sağlanmaktadır.
Tereyağı, kaşar peyniri, süt, süt tozu, krem peynir, beyaz peynir, labne, yoğurt gibi temel ürünlerin üretimine odaklanıldığı görülmektedir. Kitlesel üretim ile birim başlına maliyet düşüşleri sağlanmaktadır.
Yeni inovasyon ürünleri de Lifli yulaflı fındıklı bademli süt ürünleri de marketlerde bulunmaktadır. Barista kahve süt ürünleri de yine marketlerde ve kahve zincirlerinde kullanılmaktadır.
Pizza tabanı peyniri, hamburger peyniri ile profesyonel mutfaklara yönelik krema benzeri ürünler direkt satılmaktadır.
Piyasada çok fazla ürün, belki çok daha fazla Ciro sağlar lakin; üretim hadleri ile verimlilik ile üretim maliyetleri arasında bir denge kurulması gerekmektedir.
Irak, Bae, Suudi arabistan önemli pazarlar,
amerika ve kanadaya giriş yapıldı ve en önemlisi Cin'e yapılacak ihracatın büyümesi önem arz edecektir.
PınarOnline Direkt üreticiden tüketiciye satış kanalı ile mağaza açmadan büyük maliyetlere katlanmadan , geliri yüksek inovasyon ürünleri ile pazarlarda büyüyeceğini değerlendiriyoruz.
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri