Sayfa 42/151 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1208 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Sistem Analiz

1. Ne alırsan al + herşey yemyeşil..

TL değer kaybetmiş hemde komple kur etkisi falan da değil..
    Borsa yükselmiş..
    Faiz de yükselmiş..

Böyle bişi olabilir mi..

Olur pekala..

Milleti dümdüz ettiler..Dolarcılar kararsız vob cular dümdüz..
    TL de mevduat faizi düşüyor..
    Borsacı desen bu ortamda senin kağıt eksi yada zaten 3 senedir sürünüyo kımıldamamış bile..Taşları kemirecek hale gelmişsin..
    Nedir bu paşam..
    3 kağıt piyasası işte..

2 Milyar doların girip çıkmasına bağlı bi ülkeyiz..
    Küçücügüz..
    Gelişmemiş bir sermaye piyasamız var..
    Birisi gelir 2 Milyar dolar çeker doları zabdedemezsin..
    Yada tam tersi ...

2. Peki endekste en tepeden çık.. Sonra dolarıda 3.52 den çuvala koy ve memleketine dön... O zaman çuval çuval paralarla izin mi verilecek acaba? Benim bildiğim millet endeksten kaçarken doları yükseltirler bide buradan vurmasın diye... Bakalım filmin sonu Nasıl bitecek.. Merakla izliyoruz balonları , hangisi gökyüzüne doğru uçup gidecek, hangisi patlayacak vs.

3. 18.15 itibari ile basıcı fiyat uygulması başladı..
    Herşey yalan her grafik hikaye..
    Hiç bir şeyin değeri kalmadı artık..

4. eur/usd 1.1444 ü geçti, anlık 1.1448 gördü...

5. Mavi daire içindeki MACD düzeltme yapacam aşşa diyor..
    İyi haber sıfırın üztüne kendimizi attık..
    3.6380 3.6420 savaşını 3 kere de kaybettik..İğne barlar var..
    Bu da artık sağlam aşşa verecem demek..
    Bu durumda okla işaretlenen bar uzunluğunda kırmızı bir bar beklerim..

Yani 3.55..

Çooookk olağan dışı birşeyler olmazsa dolarda iş bitti gibi duruyor..
    Cephe savaşını kaybettik başımız sağolsun..

eurusd de bu kocaman yeşil barlar boşuna atılmadı..

Yellen güvercin konuşursa ço-şar
    Şahin konuşursa ıh mıh ederler ama yükseliş devam eder..
    Pozisyondalar çünkü..

6. Sn. Stonhand 18 temmuz tarihine kadar yönetim tarafından banlanmistir. Sebebini kendisi de bilmemektedir. Şu an sadece kendi yerinde yazıyor. Short pozisyonunu taşımaya devam ediyor, maliyet 127.500, stop 133.000 diye iletmemi istedi kendisi. İyi akşamlar...

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by m.m.e Yazıyı Oku
    ))). stonhand reis ariyo. buldum/bulacam diyor.
    Bundan yaklaşık 3 ay kadar önce Trump ile kuzey Kore kapışmasında herkes savaş çıktı çıkacak derken deli gibi altın alıyordu. Ston reis 1279 dan 2 gün öncesinde short açmıştı. Altın savaş muhabbetine 1295-1282 sonra tekrar 1295 yaptı 2-3 gün. Herkes 1305 ı geçsin 1350 ler hedef derken, ston reis önce 1245, sonra 1220 dedi. Ve 10 gün sonra ston reis haklı çıktı 1224 ile.
    Bunu niye anlattım, viop kabul ediyorum oyuncak oldu birilerinin elinde, altın gibi global ve güçlü değil. Teknik birebir işlemeyebilir ve sapmalar olabilir. Ama gecikmeli de olsa teknik eninde sonunda çalışır. Kaldıraç ve stop noktası ayarlanabilirse. Ston reis 133000 de stop olurum demiş ve bugünden söylemiş.
    Not: viop yada dolarda pozisyon taşımıyorum. Uzun zamandır sadece opsiyon işlemi yapıyorum. Sadece ston dostum engelli olduğu için cevap yazamamis, bir yere gittiği yok. Belirtmek istedim. Sonuçta üzerimizde bir dost olarak hakkı var. Biraz uzun yazıp kafanızı sisirdiysem , kusura bakmayın arkadaşlar.

8.  Alıntı Originally Posted by L.Septimus Yazıyı Oku
    Sn. Stonhand 18 temmuz tarihine kadar yönetim tarafından banlanmistir. Sebebini kendisi de bilmemektedir. Şu an sadece kendi yerinde yazıyor. Short pozisyonunu taşımaya devam ediyor, maliyet 127.500, stop 133.000 diye iletmemi istedi kendisi. İyi akşamlar...

kötü oldu ya hiç bir suçuda yoktu,yine troll iftirasına benziyor. başıma zamanında geldi biliyorum. gerçeği söyleyen ceza alıyor genelde.

Sayfa 42/151 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •