Sayfa 420/1004 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Kap tarihi kaç abi.
    6 ekim
    o gün gördüğü fiyatın altını bir daha görmemiş o günde son günlerin en düşük hacmi olmuş kimse maldan kaçmamış.

2.  Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Yüzü koyun dediğim yer 80 kuruşlar dostum o kadar kalkmayan gyo firması yok fezaya giden ve çok borçlu olanlar var.
    abartılmış bir fiyat yok diyorum, hiç değilse şu zirvesini bir yoklamalı.

Yalnız son yükselişte QNB oldukça yüklü miktarda mal çıkmış göz ardı etmemek lazım
    kimi hisselerde yabancı satışı kötüye (doğru olan bu) kimi hisselerde zincirlerinden kurtuluşa yoruluyor bu garip durum şu pandemi döneminde piyasanın şirazesinin kaydığının göstergesidir..
    İlginç bir tahta, patron İrlandalı Boksörün dinlenip dinlenip esnafı dövdüğü gibi dinlenip dinlenip hisse satıyor.

iyi tarafı halka açıklık oranının düşük olması ama satışlar ve dolayısıyla hao artmaya devam edecek gibi..

is the average of five people around the human..

3.  Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku
    İlginç bir tahta, patron İrlandalı Boksörün dinlenip dinlenip esnafı dövdüğü gibi dinlenip dinlenip hisse satıyor.

iyi tarafı halka açıklık oranının düşük olması ama satışlar ve dolayısıyla hao artmaya devam edecek gibi..

bu gece ve yarın full mesaideyim demekki bir başka hisseye karar vermeliyim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by MMF 1 Yazıyı Oku

İrlandalı boksörü seyretmiştim. Tam bir yeniçeri Askeri gibi önüne geleni indirmişti. Tüm Semte dayak atmıştı.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    İrlandalı boksörü seyretmiştim. Tam bir yeniçeri Askeri gibi önüne geleni indirmişti. Tüm semte dayak attı.
    sungur oğlumu desem, turgut alp mi desem, kara murat mı desem öyle bi şeydi. roman kahramanlarından birisi gibiydi vesselam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Kap haberini bilmiyordum abi. Ama yine de bu hisseden vazgeçilmez bence.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Kap haberini bilmiyordum abi. Ama yine de bu hisseden vazgeçilmez bence.
    ne zorum var üstad başka bir hisse bulabiliriz.

Sayfa 420/1004 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •