Sayfa 420/1003 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Yatırım fonları vııı

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    31 Aralık perşembe günü tam gün.
    Yarım gün tatil yok.
    Cevaplar için teşekkür ederim.

2. arkadaslar baska yer tanimiyorum burda sormak isterdim kusura bakmayin. Bir sirkete para gondermek isterdim hem ben ve hem esim. Benim param oturmus hesaplarinda ok. Esimin parasin email attilar geri verecekler!
    Soyledim nedenin ""Transferinizi Vergi Kimlik numaranız ile tarafımıza ulaştığı için xxxxx hesabınıza yansımamıştır"". Hal buki her ikiside ziraat vadesiz den gonderildi. Simdi dekontlara bakiyorum ust kisimda benim vergi numaram ve vergi dairesi felan yazilmamistir ama esiminkinde yazilmistir. Acaba bunun nedenin bilen varmi?!

Belki yine myfinans bey bana acikladi bunu
    Canlar gider heyyyy

3.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    arkadaslar baska yer tanimiyorum burda sormak isterdim kusura bakmayin. Bir sirkete para gondermek isterdim hem ben ve hem esim. Benim param oturmus hesaplarinda ok. Esimin parasin email attilar geri verecekler!
    Soyledim nedenin ""Transferinizi Vergi Kimlik numaranız ile tarafımıza ulaştığı için xxxxx hesabınıza yansımamıştır"". Hal buki her ikiside ziraat vadesiz den gonderildi. Simdi dekontlara bakiyorum ust kisimda benim vergi numaram ve vergi dairesi felan yazilmamistir ama esiminkinde yazilmistir. Acaba bunun nedenin bilen varmi?!

Belki yine myfinans bey bana acikladi bunu
    Para gönderilen hesapla gönderici bilgileri uyuşmamıştır

İkiside size ait hesaptan gittiyse yine uyuşmayacaktır.

Eşininizde mi yabancı uyruklu, acaba onun yabancı TC kimlik numarası var da onunla mı gönderilsin isteniyor.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Cevaplar için teşekkür ederim.
    Saat 14.30 dan itibaren 10-15 dakikada bir kontrol edin, para hesabınıza geçer geçmez alın, yoksa ppf biterse 3 gün yazık olur... Bazen hesaba geçmesi geç olabiliyor o yüzden...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Para gönderilen hesapla gönderici bilgileri uyuşmamıştır

İkiside size ait hesaptan gittiyse yine uyuşmayacaktır.

Eşininizde mi yabancı uyruklu, acaba onun yabancı TC kimlik numarası var da onunla mı gönderilsin isteniyor.
    kendi hesabindan gonderdi hocam. var tc felan. sorun dedigim gibi dekontta vergi numarasi yazildigi ve benimkinde yazilmamasidir.
    neden ben para gonderirken dekontta vergi numarasi yazilmiyor ama esiminkinde yaziliyor?
    Belki varlik cok oldugu dolayindan mi?!!

P.S. Transferinizi Vergi Kimlik numaranız ile tarafımıza ulaştığı için bizim hesabımiza yansımamıştır.

TL yatırma ekranında da belirtildiği gibi TL yatırma işlemleriniz adınıza kayıtlı bireysel vadesiz TL hesaplarınızdan gerçekleştirilmelidir.

HAL BUKI ESIMDE KENDI VADESIZINDEN GONDERDI!
    Canlar gider heyyyy

6.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    saat 14.30 dan itibaren 10-15 dakikada bir kontrol edin, para hesabınıza geçer geçmez alın, yoksa ppf biterse 3 gün yazık olur... Bazen hesaba geçmesi geç olabiliyor o yüzden...
    teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by shangil Yazıyı Oku
    kendi hesabindan gonderdi hocam. var tc felan. sorun dedigim gibi dekontta vergi numarasi yazildigi ve benimkinde yazilmamasidir.
    neden ben para gonderirken dekontta vergi numarasi yazilmiyor ama esiminkinde yaziliyor?
    Belki varlik cok oldugu dolayindan mi?!!

P.S. Transferinizi Vergi Kimlik numaranız ile tarafımıza ulaştığı için bizim hesabımiza yansımamıştır.

TL yatırma ekranında da belirtildiği gibi TL yatırma işlemleriniz adınıza kayıtlı bireysel vadesiz TL hesaplarınızdan gerçekleştirilmelidir.

HAL BUKI ESIMDE KENDI VADESIZINDEN GONDERDI!
    TC kimlik nosu veya Yabancı kimlik nosu varken vergi kimlik numarası kullanılamaz diyor tebliğ.
    Demekki eşinizin gönderiminde kimlik bilgilerinde bir uyumsuzluk olmuş.

Selamlar, aşının dünya çapında ülkelerde uygulanmasına başlanması ile beraber özellikle sayın myfinans’ın hep bahsettiği teknolojiden sanayi, ulaşım turizm gibi sektörlere geçiş başlar mı ?
    Böyle bir durumda Aft yay guh gibi fonlar bundan oldukça etkilenir ki içerde dolar aşağı hareketli. Bu sebeple nasdak teknoloji endeksi Mart dibinden sonra tarihi zirvelerde olması ve nerede ise sürekli + kapamasına rağmen adı geçen fonlar son ayda %1-2 arası getiri sağladılar.
    Trump ın da destek paketini geri çevirmesi ABD borsalarında aşağı hareket etmesi konusunda ne düşünürsünüz...

Sayfa 420/1003 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •