arkadaslar baska yer tanimiyorum burda sormak isterdim kusura bakmayin. Bir sirkete para gondermek isterdim hem ben ve hem esim. Benim param oturmus hesaplarinda ok. Esimin parasin email attilar geri verecekler!
Soyledim nedenin ""Transferinizi Vergi Kimlik numaranız ile tarafımıza ulaştığı için xxxxx hesabınıza yansımamıştır"". Hal buki her ikiside ziraat vadesiz den gonderildi. Simdi dekontlara bakiyorum ust kisimda benim vergi numaram ve vergi dairesi felan yazilmamistir ama esiminkinde yazilmistir. Acaba bunun nedenin bilen varmi?!
Belki yine myfinans bey bana acikladi bunu![]()
Canlar gider heyyyy
kendi hesabindan gonderdi hocam. var tc felan. sorun dedigim gibi dekontta vergi numarasi yazildigi ve benimkinde yazilmamasidir.
neden ben para gonderirken dekontta vergi numarasi yazilmiyor ama esiminkinde yaziliyor?
Belki varlik cok oldugu dolayindan mi?!!
P.S. Transferinizi Vergi Kimlik numaranız ile tarafımıza ulaştığı için bizim hesabımiza yansımamıştır.
TL yatırma ekranında da belirtildiği gibi TL yatırma işlemleriniz adınıza kayıtlı bireysel vadesiz TL hesaplarınızdan gerçekleştirilmelidir.
HAL BUKI ESIMDE KENDI VADESIZINDEN GONDERDI!
Canlar gider heyyyy
Selamlar, aşının dünya çapında ülkelerde uygulanmasına başlanması ile beraber özellikle sayın myfinans’ın hep bahsettiği teknolojiden sanayi, ulaşım turizm gibi sektörlere geçiş başlar mı ?
Böyle bir durumda Aft yay guh gibi fonlar bundan oldukça etkilenir ki içerde dolar aşağı hareketli. Bu sebeple nasdak teknoloji endeksi Mart dibinden sonra tarihi zirvelerde olması ve nerede ise sürekli + kapamasına rağmen adı geçen fonlar son ayda %1-2 arası getiri sağladılar.
Trump ın da destek paketini geri çevirmesi ABD borsalarında aşağı hareket etmesi konusunda ne düşünürsünüz...
Yer İmleri