Sayfa 420/773 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon
Arama sonucu : 6183 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

THYAO günlük, takas dengeli görünüyor, kapanışa kadar Garanti Yatırım aldığını kusabilir,

2. @berkimcans, bilgiler için teşekkür ederim. SISE bölümüne de takas bilgileri gönderebilir misin

Alıntı Originally Posted by ring Yazıyı Oku
    @berkimcans, bilgiler için teşekkür ederim. SISE bölümüne de takas bilgileri gönderebilir misin
    @ring, isteklerinizi topikten görünce hemen paylaşım yapıyorum ama çok fazla farklı topik takip ettiğim için bazen yazılarınızı kaçırabiliyorum, o yüzden özel mesaj yazarsanız daha garanti olur!
    Son düzenleme : berkimcans; 17-08-2022 saat: 21:22.

THYAO de bugün ortalama 67.835 tl fiyatla toplam 27.296.039 lot (1.851.634.417.35 tl) açığa satış işlemi gerçekleşmiş olup, 68.70 tl kapanış fiyatına göre ortalama üzerinden genel olarak açıkcılar kayıp yaşamışlardır,
    THYAO de bu 27.2 mlyn lot ve 1.85 mlyr tl açık işlemi, toplam 9.571 mlyr lık işlem hacminin %18 ini oluşturmaktadır,

5. Yapı Kredi bugün tahtayı baskıladıkça baskıladı. Bir rahat bıraksaydı 70’leri görecekti.

6. Pegasus gazıyla gidiyor iki gündür sanki. Yarın Pegasus düzeltme yaparsa kendini net belli eder THY.
    Ben ralliyi bozacak bir durum görmüyorum 9 aylığa kadar. Ara düzeltmeler normal karşılanmalı!

Bankalardaki tarihi günün arkasında ne var?

Piyasada en fazla sorulan soru, endeksteki bu yükselişin gerekçesinin ne olduğuydu. Bloomberg HT Araştırma nın ulaştığı piyasa oyuncularının önemli bir bölümü, yükselişin somut gerekçesini bulmakta güçlük çekildiği görüşünde.

Hisselerde yaşanan yükselişin bir bölümünü, bankalarda açık pozisyonu bulunan bazı fonların açıktaki hisseleri yerine koyma çabasına bağlanıyor. Alımların önemli bir bölümünün tek aracı kurumda yoğunlaşması da bu teze gerekçe olarak gösteriliyor.

https://www.bloomberght.com/bankalar...ne-var-2313060

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Bankalardaki tarihi günün arkasında ne var?

Piyasada en fazla sorulan soru, endeksteki bu yükselişin gerekçesinin ne olduğuydu. Bloomberg HT Araştırma nın ulaştığı piyasa oyuncularının önemli bir bölümü, yükselişin somut gerekçesini bulmakta güçlük çekildiği görüşünde.

Hisselerde yaşanan yükselişin bir bölümünü, bankalarda açık pozisyonu bulunan bazı fonların açıktaki hisseleri yerine koyma çabasına bağlanıyor. Alımların önemli bir bölümünün tek aracı kurumda yoğunlaşması da bu teze gerekçe olarak gösteriliyor.

https://www.bloomberght.com/bankalar...ne-var-2313060
    Kesinlikle doğru bankalarda özellikle İŞC de shortta yakalanan çok büyük bir fonun yaptığı alışlar dünkü yükselişin asıl nedeni idi.. umarız giren para diğer hisselerede yayılır..

Sayfa 420/773 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •