750.000.000 TL ihraç tavaný dahilinde tahvil/finansman bonosu ihraç belgesi kapsamýnda 28.04.2023 vade sonu tarihli 100.000.000 TL nominal tutarda borçlanma aracý ihracýmýz gerçekleþtirilmiþtir.
A1 kapital
750.000.000 TL ihraç tavaný dahilinde tahvil/finansman bonosu ihraç belgesi kapsamýnda 28.04.2023 vade sonu tarihli 100.000.000 TL nominal tutarda borçlanma aracý ihracýmýz gerçekleþtirilmiþtir.
A1 kapital
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
40 orjinal bir araya gelse sen gibisini doðuramazdý malum sahýs !
Yazýk ettin güzelim hisseyede , formasyonlarada , cehennem ateþinden kurtulma insallah..
Hiçmi yüzün kýzarmaz bu kadar ah almaya.
Bi sal artýk bi salllll...
Salacak salacak da, burda kimse kalmadýðýnda salacak.
@decamercion tam 4 seneye yol alýyoruz suan bu sene ortasýný gordugumde , uzun vadeyse nerdeyse ortalama uzun vade limitlerinin ortalarý oldu ama halen elle tutulur bir kar kazanc yok açýkcasý , heleki bistteki cogu muadili türevde deðerlere sahip firmalara göre inanýlmaz zarar var aslýnda.
Samimi diyorum cok kiþinin yuvasýný yýktý huzurunu kacýrdý ailevi sorunlar yasattý .
Benim için sorun yok gerekirse 15 sene daha beklerim ama kýzdýgým etik olmayan bir davranýþ sergilemesi hisseninde firmanýnda firma yöneticilerinin de ...
Bir þirletin kurucu ortaðý yada müdürü veya hernesi ise , içerden manupule hisse satarmý ya ,birde ceza aldý , allahim yarabbim mantýk akýl almaz yeminle ..
Bunun kayýnco kuzen bacanagý eniþtesidemi yok yani![]()
Bekleyecez bakalým ama umut olarak 0 bende ..
Üç beþ kazandýran durumu ben kar saymam sayamam , geçen zaman ve fýrsatlar insaný çok etkileyici olýyor psikolojik olarak ..
Hayýrlýsý olsun bakalým..
yazdýðým öngörüler sadece fikir alýþveriþi amaçlýdýr. yatýrým maksadý ile kullanmayýnýz...
- Abi, nerelerdesin ya, hiç sesin soluðun çýkmýyor?
- Buralardayýz, ama ses soluk çýkacak hal mi kaldý? Her taraftan gol yedik!..
- Ama abi, bir þey duydum: A1 Capital'in halka arzý için izin çýkmýþ.
- Onu saðýr sultan duydu oðlum!..
- Eeee?
- E'si yakýnda güneþli günler göreceðiz.
- Ama abi, þimdiye kadar görmemiz gerekmiyor muydu?
- Orasý öyle. Baþlangýçta iyi gitti, ama sonra yine çaktýlar.
- Üstelik A1 Cap rekor kâr açýklamýþ.
- Evet, o da var.
- Yukarýda okudum: "Bilanço çok erken açýklanmýþ, halka arz yakýndýr" falan demiþsin.
- Mantýken öyle deðil mi sence?
- Öyle, ama burada mantýk iþlemez abi.
- Aferin lan, anlamýþsýn!..
- Ama abi, sadece iyi bilanço yeter mi? Bunlara kim güvenip de halka arz ettiði malý alýr?
- Hah iþte!... Bir de orasý var. Bu grup maalesef piyasada çok kötü bir imaj oluþturdu.
- O zaman bir þeyler yapmalarý lazým, deðil mi?
- Mantýken öyle. Göreceðiz.
- Mesela ne yapmalarý lazým sence?
- Piyasadaki hisselerini hareketlendirmeleri lazým bence.
- Nasýl yani? Adamlar geçenlerde hisse satýþý yaptý diye okumuþtum. Bu nasýl "hareketlendirme"?
- Oðlum, sana diyorum ya, bunlarda mantýk arama. Gerçi bizden daha akýllýlar. Bir bildikleri vardýr.
- Nasýl yani?
- Þimdi, son dönemde bu kâðýtlar manasýz bir þekilde düþmedi mi?
- Evet, düþtü.
- Buradan yükseltmek daha kolay deðil mi?
- Orasý öyle, ama kim bilir?
- Bak, mantýken diyorum, halka arza kadar bu hisseleri yükseltip hareket yaratmalarý þart. Yeniden ilgiyi çekmeleri lazým.
- Bunu nasýl yapacaklar?
- Nasýl düþürdülerse, öyle yapacaklar. Mesela RTALB de GLRYH de yüksek kârlý bilançolar açýklayabilir.
- Evet abi. Biraz da hisseye yüklenirlerse biz de nasipleniriz.
- Ýnþallah be koçum. Bunun için "güneþli günler göreceðiz" dedim ya. Tek beklentimiz bu kaldý.
Tüm yazdýklarým þahsi fikrimdir. Yatýrým tavsiyesi kapsamýnda deðerlendirilmemelidir.
Sn. Külyutturan Astor u kastetti sanýrým. Bu hafta Full tavan
Tam zirveden 15 den sattýlar o zirveyi hemen geçme ihtimali zor gibi
Patron ICG ve Glr den borç alýp tüm parayý ASTOR a basmýþ
Son 3 ayda neler oldu birisi toplayýp yazabilir mi Tarih sýrasýna gore
.
Aða bizimle egleniyir
Bizde eðlenelim bari
40. Tavanda satarým hisseyi
Yer Ýmleri