Sayfa 420/1011 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 3,353 - 3,360 arası.

Konu: Viop XLVI

1. KAP: [BTCIM ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1087417
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...851467a9c66cca

14/12/2022 - 14/12/2022 tarihinde BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 33,30 - 33,30 TL fiyat aralığından
    0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 18.000.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca
    gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 14/12/2022
    tarihi itibariyle %13,75 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer
    almaktadır.
    Ad Soyad / Ticaret Unvanı : ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON SANAYİ TİCARET A Ş

YTD

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    KAP: [BTCIM ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1087417
    Dosyalar:

https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...851467a9c66cca

14/12/2022 - 14/12/2022 tarihinde BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 33,30 - 33,30 TL fiyat aralığından
    0 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 18.000.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca
    gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte BATIÇİM BATI ANADOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 14/12/2022
    tarihi itibariyle %13,75 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer
    almaktadır.
    Ad Soyad / Ticaret Unvanı : ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON SANAYİ TİCARET A Ş

YTD
    bana da sankoyada yar olmadı.orascomdan beri alırdım satardım.3 yılımı yedi batıçim.büyük hüsrana uğradım.
    inatcıyımdır trend aşağıda olsa da durdum.usd bazında iyi zarar yazdık.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi sen yürek mi yedin Sasa ya bulaşacak kadar. Viob kumarsa Sasa kumarın büyüğü.
    5 kere 100 bin teminat koydum.

2 kere 100 bin karla pozu kapattım.

Anamdan emdigim burnumdan geldi 191 liradan short pozum bile var 100 - 190 arası her yerde short yaptım düşmese eve haciz gelecekti.
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    yok bu forumdan çok etkilenmiyorum, benim hatam stoploss u becerememdir! zamanında 300- 500 i kabullenmiyorum ama zamanı gelince de 30 bin 50 bine lanet olsun deyip kol kesiyorum, en büyük zararımı ARZUM halka arzında yaşadım, 2 günde %30 yedim zarar 127 bin tl ile kol kestim yani tavandan aldım o gün dip ve ertesi günde dipten pozisyon kapattım, büyük bir kısmı krediliydi taşıyamazdım da, bu parayı da oransal halka arzlardan ancak 1 yılda çıkarabildim!
    Nasip, disiplinli olursaniz hepsi çıkar, discipline olmaz ise para kaybolur gider malssef böyle.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Senin yerinde olsam atlar ilk uçağa Adana'ya gelirim Çağrı.Diyeceksin ki abi sen gel !
    Sana yeni yılın ilk gunlerinde sürpriz bir telefon gelebilir nasipse 😀

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku

Sana yeni yılın ilk gunlerinde sürpriz bir telefon gelebilir nasipse ��
    başımın ucundan telefonu ayırmam.Geçen hafta komşuma kazancılarda en iyi yeri sordum.Haymanadan misafirim gelecek dedim
    Adanada heryer iyidir eşşek etinden kebap bile ustası iyi oldukdan sonra dedi.
    Yalnız kazancılarda rakı yı sen götürüyormuşsun (sabah) meze ordanmış.(hiç gitmedim öğrenmeye çalışıyorum )

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    bana da sankoyada yar olmadı.orascomdan beri alırdım satardım.3 yılımı yedi batıçim.büyük hüsrana uğradım.
    inatcıyımdır trend aşağıda olsa da durdum.usd bazında iyi zarar yazdık.
    Eşref bey ne zaman ayrıldı Batıçim çaylaklara kaldı ve son durumu malum.
    Ben ekmeğini çok yedim,hem reel piyasada hem borsada.
    Nuh ve Batıçim kıyaslamasını geçmiş yıllarda çok defa bu forumda dile getirmiştim.
    Nasip diyelim.

YTD

Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Eşref bey ne zaman ayrıldı Batıçim çaylaklara kaldı ve son durumu malum.
    Ben ekmeğini çok yedim hem reel piyasada hem borsada.
    Nuh ve Batıçim kıyaslamasını geçmiş yıllarda çok defa bu forumda dile getirmiştim.
    Nasip diyelim.

YTD
    akçansa mardin çimsa nuh .bu 4 ünü bilirim en iyi gerisini bilmem.

Hayatımda en gıcık olduğum birleşme oyakc birleşmesi.resmen ocağıma kibrit suyu döktü.çimentolar aarsı arbitraj yapardım.artık eskisi kadar yapamıyorum maalesef.

7.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ (VKGYO) payları ile ilgili olarak; 15.12.2022 tarihinde 7.974.238 adet A Grubu imtiyazlı paylar için pay başına 5,035 TL ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O'ya pay satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ sermayesinde payımız kalmamıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
    __________________________________________________ ___________________

Vakıf Finansal Kiralama AŞ (VAKFN) payları ile ilgili olarak; 15.12.2022 tarihinde 1.730.936 adet payın pay başına 5,14 TL ile pay satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Vakıf Finansal Kiralama AŞ sermayesinde payımız kalmamıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
    __________________________________________________ _____

Var bi hazırlık ama ne.?

YTD
    Vakıfbank aldıysa vkgyo nün malları Araplara gider

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    info 100 bin tl için şuan günlük 150 kesiyor . ben kredili yapmıyorum yapan arkadaşım var
     Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    Yapiyorum.. 100k icin gunluk 130 - 140 tl civari yarin netlestirebilirm
    Yıllık %50 mi yapıyor faiz ? Ben mi yanlış hesapladım. Viop hala daha mantıklı o zaman

Sayfa 420/1011 İlkİlk ... 320370410418419420421422430470520920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •