Şu yetki bende olsa ömrüm boyunca ülkeyi yönetir sonradan benim soyumdan gelenler yönetirdi. Kimse beni ülkenin başından indiremez. Ben istediğim sürece bu ülkeyi yönetirim.
Şu yetki bende olsa ömrüm boyunca ülkeyi yönetir sonradan benim soyumdan gelenler yönetirdi. Kimse beni ülkenin başından indiremez. Ben istediğim sürece bu ülkeyi yönetirim.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Benim yeni modum herkes ki ben de dahil kendi b.kunda boğulsun artık. Kimse zerre umrumda değil, ben de kimsenin umrunda olmayayım. Egeye taşınma niyetim vardı, hatta gürede 2 villa için pazarlık aşamasına geçmiştim. Ama, malum deprem bölgesi olduğundan 2. kez cesaret edemedim ve artık vazgeçtim. Şimdi Antalya tarafını inceliyorum bölge bölge. Artık kısa sürede mi olur biraz sürer mi bilmiyorum, son bir kez daha taşınıp son düzenimi kurma düşüncesindeyim.
Artık afganıymış, pakisiymiş, surisiymiş kim nasıl cebelleşecekse cebelleşsin. Ekonomiyi de, kaçakları da, partizanlıkları da çoluk çocuğu olanlar düşünsün. Şimdilik o da yok zaten ben de. Tek derdim şu an yurtdışına bir şekilde gitmek haricinde, imkan dahilinde daha yaşanılası bir şehre son kez yerleşmek.
Yer İmleri