Sayfa 420/420 İlkİlk ... 320370410418419420
Arama sonucu : 3355 madde; 3,353 - 3,355 arası.

Konu: Sistem Takibi - III

AZTEK...

Haftalık CandleStick sormuşsun ben günlük paylaşmışım. Gerçi günlüğü analiz için kullandım ama belki merak edersin diye haftalığı da ekliyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Yanlış anlaşılmasın, ben de kendimi sık sık kontrol ediyorum ve bu sayede hatalarımı görebiliyorum. Keşke bir başkası da benim çalışmalarımı inceleyip de eksik gördüğü yerleri söylese de ben de daha güzelini yapabilecek motivasyona sahip olsam...

Her gün senin çalışmaların gözüme takılıyor, ilgimi çekiyor ve incelemek istiyorum ama inanın incelemeye ve detaya girmeye sağlığım elvermiyor...

Bazen yaptığınız sohbetleri de görüyorum ve katılmak istiyorum ama cevap yazacak gücü kendimde bulamıyorum. Gayretleriniz takdire şâyan...

AZTEK...

49.98 - 5000 seviyesinde geçmişten gelen direnç olarak çalışacak seviyeler var...!!!

Burayı geçerse işler yoluna girer, aksi halde bir süre daha in/çık yapabilir...!!!

Haftalık aşağıdaki grafik ise sıkışmaya işaret ediyor. Yine 50.00 seviyesi burada da önemini gösteriyor...

Er ya da geç burayı geçecektir ama geçer geçmez ralli olacağını sanmıyorum. Olsa bile mutlaka geri gelme niyetinde olacaktır...

Biraz daha zamanı var gibi görünüyor...

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    AZTEK...

Haftalık CandleStick sormuşsun ben günlük paylaşmışım. Gerçi günlüğü analiz için kullandım ama belki merak edersin diye haftalığı da ekliyorum...

Hocam yanlış anlaşılacak bir durum yok bence, eğer üretiyorsanız kendinizi / kendimizi kontrol etmek zorundayız. Sizin ya da benim yaptığım çalışmaların kontrol edilmiyor olmasının yegane sebebinin yaptığımız çalışmaları yeterince anlatamayışımız olduğunu düşünüyorum.

Çalışmalarımı incelemeye layık görmeniz bile beni onore eder. Çok teşekkür ederim.

Hocam sanırım siz devamlı olarak sistemlerinizi geliştirme çabasında olduğunuzdan sohbet etmeye vakit bulamıyorsunuz. Bence esas takdire şayan olan bıkmadan usanmadan sistemlerinizi geliştirmeye ve iyileştirmeye çalışmanızdır. Biz arkadaşlarla çok fazla üretecek bir şey kalmadığından ya da işin aslı tembellikten sohbete koyuluyoruz. Sizin yaptığınız daha doğru bence.

AZTEK yorumlarınız ve grafikleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Şu an için ben de maliyetlerinden kurtulabildiğini düşünmüyorum. Zamanı var dediğinize göre bekleyeceğiz.

Tekrar elinize sağlık, iyi geceler diliyorum. Sağ olun…
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. XU100...

Sert yükselişin ardından yavaşlama ve hatta biraz gerileme normaldir...

Gün içi trade etmiyorsanız bunlara çok takılmayın...

Yön değişene kadar pozitif tarafta olmakta fayda var...

Gerçi birçok analizci ciddi ciddi sert düşüşler bekliyor ama hakkımızda hayırlısı ne diyelim...

Bana göre artık sert düşüşler ancak hisse bazlı olur, endeks bazlı olmaz...!!!

En azından ortalamanın altına (10.989) inmediği sürece beklenebilir düşüncesindeyim...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Sayfa 420/420 İlkİlk ... 320370410418419420

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •