AZTEK...
Haftalık CandleStick sormuşsun ben günlük paylaşmışım. Gerçi günlüğü analiz için kullandım ama belki merak edersin diye haftalığı da ekliyorum...
![]()
AZTEK...
Haftalık CandleStick sormuşsun ben günlük paylaşmışım. Gerçi günlüğü analiz için kullandım ama belki merak edersin diye haftalığı da ekliyorum...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Hocam yanlış anlaşılacak bir durum yok bence, eğer üretiyorsanız kendinizi / kendimizi kontrol etmek zorundayız. Sizin ya da benim yaptığım çalışmaların kontrol edilmiyor olmasının yegane sebebinin yaptığımız çalışmaları yeterince anlatamayışımız olduğunu düşünüyorum.
Çalışmalarımı incelemeye layık görmeniz bile beni onore eder. Çok teşekkür ederim.
Hocam sanırım siz devamlı olarak sistemlerinizi geliştirme çabasında olduğunuzdan sohbet etmeye vakit bulamıyorsunuz. Bence esas takdire şayan olan bıkmadan usanmadan sistemlerinizi geliştirmeye ve iyileştirmeye çalışmanızdır. Biz arkadaşlarla çok fazla üretecek bir şey kalmadığından ya da işin aslı tembelliktensohbete koyuluyoruz. Sizin yaptığınız daha doğru bence.
AZTEK yorumlarınız ve grafikleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim. Şu an için ben de maliyetlerinden kurtulabildiğini düşünmüyorum. Zamanı var dediğinize göre bekleyeceğiz.
Tekrar elinize sağlık, iyi geceler diliyorum. Sağ olun…![]()
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
XU100...
Sert yükselişin ardından yavaşlama ve hatta biraz gerileme normaldir...
Gün içi trade etmiyorsanız bunlara çok takılmayın...
Yön değişene kadar pozitif tarafta olmakta fayda var...
Gerçi birçok analizci ciddi ciddi sert düşüşler bekliyor ama hakkımızda hayırlısı ne diyelim...
Bana göre artık sert düşüşler ancak hisse bazlı olur, endeks bazlı olmaz...!!!
En azından ortalamanın altına (10.989) inmediği sürece beklenebilir düşüncesindeyim...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri