-
*trump: Güney kore abd'nin askeri ekipmanlarını satın alarak aradaki ticaret açığını kapatmaya yardımcı olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Lübnan'ın istifa eden Başbakanı Saad el Hariri'nin Suudi
Arabistan'ın başkenti Riyad'dan ayrıldığı, Birleşik Arap
Emirlikleri'nin başkenti Abu Dabi'ye gideceği açıklandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*yıldırım: Abd başkan yardımcısı pence ile görüşmemizde türkiye-abd arasındaki bütün konuları ele alacağız
-
*yıldırım: özellikle türkiye-abd arasındaki suriye ve ırak meseleleri, fetö konusundaki taleplerimiz, bu konuda bundan sonraki aşama kapsamlı bir şekilde dile getirilecek
-
*yıldırım: Pyd-ypg ve deaş ile mücadele konusunda aramızda mevcut olan bazı sorunları açıklıkla iki müttefikin hukukuna uygun bir şekilde ele almayı hedefliyoruz
-
*yıldırım: Vize işlemlerinin sınırlı da olsa başlamış olması olumlu bir adım olarak mütalaa edilebilir
-
*yıldırım: Ziyarezimin ülkemizin abd ile ilişkilerinin bulunduğu düzeyden daha ileri taşınmasına vesile olmasını ümit ediyorum
-
*yıldırım: Bizim vazgeçemeyeceğimiz şey ülkemizin ve milletimizin hassasiyetidir, bu hassasiyete karşı tarafın da gerekli hassasiyeti göstereceğini ümit ediyoruz
*yıldırım: Abd büyükelçiliğinin yaptığı açıklama üzerine türk büyükelçiliği de karşı açıklamayı yapmıştır, orada herşey açık şeçik, herhangi bir yoruma ihtiyaç duyulmayacak şekilde izah edilmiştir
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri