Sayfa 421/928 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. Bugün aselsani %10 verdiler, aselsan daha çok can yakacak gibi, umarım yakmaz, aselsan ikinci bir gübre olacak gibi görünüyor, 46 lardan mal alanlar 24 lerden yine aldılar, maliyet düşüreyim diyerek, sonra korkarım 15 yolculu baslar gibi duruyor. Tıpkı gübrenin 9 liraya gidip 5 lerde sayip ,millete ordanda verip 4 lere inmesi gibi, aselsan in çıkış yeri 9 liralar diye biliyorum. Düşüşü bana gübreyi hatırlattı.

2. Dikkat...

3. Gel gel mi yapıyor acaba

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Hareketleri hiç sağlıklı gelmiyor

5.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Bugün aselsani %10 verdiler, aselsan daha çok can yakacak gibi, umarım yakmaz, aselsan ikinci bir gübre olacak gibi görünüyor, 46 lardan mal alanlar 24 lerden yine aldılar, maliyet düşüreyim diyerek, sonra korkarım 15 yolculu baslar gibi duruyor. Tıpkı gübrenin 9 liraya gidip 5 lerde sayip ,millete ordanda verip 4 lere inmesi gibi, aselsan in çıkış yeri 9 liralar diye biliyorum. Düşüşü bana gübreyi hatırlattı.
    xxxtrader eski ortağımız napsın şimdi? Aldığı Aselsanları zararına satıp sattıkları gubrf yi geri mi alsın?
    o zaman sattığı asels tekrar yükselişe geçerse vebali ne olacak?

6.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    xxxtrader eski ortağımız napsın şimdi? Aldığı Aselsanları zararına satıp sattıkları gubrf yi geri mi alsın?
    o zaman sattığı asels tekrar yükselişe geçerse vebali ne olacak?
    veballik birşey yazmadım,sadece aselsan in çıkış ve düşüş hareketleri gübreye benziyor, bu seni rahatsız ediyor olabilir ancak benim dusuncem böyle.kimse kimsenin demesiyle mal almasın, sadece benim maliyetim yuksek 8 lira 10 lira altında satmam mümkün değil ,

Zaten fazla bir yazı yazmayı düşünmüyorum burada, bir ara yazmıyordum, ama gördüğüm bildiğim bazı şeyler vardı, benim gibi yuksek maliyetli olanlara biraz yazayım istedim, mademki insanlar etkileniyor satma alma konusunda sadece izleyelim arada bir yazarız.

7. Yahu kim neden başkasından etkilensin insanlar cahilmi para kazanınca kimse kimseye veriyormu yok kar cebe yakışır derken iyi zarar yapınca etkilendik olmaz arkadaş

8. Güçlü duramadı malesef

Sayfa 421/928 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •