Sayfa 421/718 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. haftalık kapanış takibimiz ise 92 ve üzeri kapanış olacak...eğer 92 ve üzeri kapanış yapabilirse trend oluşturabilmesi bakımından bir nebze umutlanabiliriz...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

2. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    hic sasirmadim ! dün günlük mum kapanışta sat sinyali üreten oyuncu bu gün de kısa günlükte boga sinyali üretti...

...gunduzde belirttigim gibi kisa vade teknikcileri ters köse yaparak al sat sinyallerinin ertesi gunu urettigi sinyali ters köse yaparak sinyali yiyor ! adamlar agustostan buyana sinyal yiyerek teknikci avliyor, teknikci avi hisse cok yukarda mal yedirilirken veyahut dipte mal toplanirken uygunlanan yontemdir...tahtanin cok yukarda yada dipte oldugu konusu sizlere kalmis...ben dolar bazli diplere yakin goruyorum...

sonuc olarak "kros hamile" boga sinyali olustu...sinyali AL üretene kadar sürüp AL urettiginde ertesi gun gine terse düsürebilirler onumuzdeki kisa periotta...

sözün özü kisa periyotta tekrar 92 demesi görünuyor aşip ustu kaparsa gine konusuruz...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. günaydın ılım usta bugün güzel başladık bir tablo rica etsem.. sağol..

6.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    günaydın ılım usta bugün güzel başladık bir tablo rica etsem.. sağol..
    günaydın üstad...

7. teşekkürler ılım dostum 90.üstü kapanışlar iyi olur...

8. sorun holdig de adam bu havada bir kademe gitmiyor ıhlas 74 kuruş rezalet .

Sayfa 421/718 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •