Sayfa 421/1002 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ziraat bankasına demirören 750 milyon dolarlık krediyi ödememiş.Ne anapara ne faiz kesik atmış.Ondan sonra bizim bankalar ucuz şu bu.Yahu bu kredi bankanın bilançosunda aktif batık falan diye muamele görmemiş,görse medya kuruluşları aleyhine hacizdi şuydu buydu işlem yapılırdı duyardık.Bankalar bu durumda ,bizim borsa bankalarla giden bir borsa gavur yok,e nasıl olacak bu işler.Arada halkbank topiğine bakıyorum hep yuh artık bu fiyatdan bu rasyolarla halkbank mı olur şu bu.Hep aklıma trump ın bir anekdotu geliyor.Trump bir ara batıyor dünyanın borcu var şirketleri batığa gidiyor batık kredileri borçları ayyuka çıkmış.Yolda giderken yanındaki arkadaşına yolda yerde yatan bir evsizi gösteriyor,biliyormusun bu adam benden daha zengin,en azından borcu yok diyor.
    https://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=393032

şaşırmıyoruz artık zaytung haber yapmada hiç zorlanmıyor uzun zamandır.

2. şerro : 8,60 ne tarafa karar verecek bakacağız

3. https://eksisozluk.com/6-haziran-202...irisi--6942366

Dışarısı manyak, it dolu. Dışarı mışarı çıkmayın. Halka açık yerlerde çok zaman geçirmeyin.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Drome’da katıldığı bir etkinlik sırasında “Kahrolsun Macron yönetimi” diyen bir kişinin tokatlı saldırısına uğradı.

Korumaların araya girmekte geciktiği olayda Fransa Cumhurbaşkanı’na saldıran kişinin kimliği henüz açıklanmadı.

Yetkililer 2 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

100 bin nüfusa karşılık gelen vaka sayıları

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    BTCUSD

Kader anı..üçgen her şeyi belirleyecek..

Çalışırsa, hala impulse devam ediyor demek ki hem devamı gelecek hem de uzunca bir süre çarşafa dolanacak..

Üçgeni bir anda sertçe diyagonale çevirirse, flata çevirecek..

Kimin gücü kime yeterse, gelecek ön görülemez..

Duymadım görmedim bilmiyordum denmesin diye şettirmeye devam ediyorum. YTD

Hayırlısı..YTD

7.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    https://eksisozluk.com/6-haziran-202...irisi--6942366

Dışarısı manyak, it dolu. Dışarı mışarı çıkmayın. Halka açık yerlerde çok zaman geçirmeyin.
    Dün buna benzer yaşadığım bir olayı uzun uzun yazmıştım ama sonra sakinleşmeden yazmanın yanlış olduğuna karar vererek 3 dk. beklemeyi müteakip sildim. Aslında çok pozitif insanım lakin tüm negatifler gelip beni buluyor.

8. Sussanız bünye kabul etmiyor. Doğruları anlatsanız muhatap sabır göstermiyor. Tüm insanlar bir şekilde kamplaşmış. Beyinlerini otomatiğe bağlamışlar. Duymak istemedikleri kelimeler kodlanmış olduğundan , onlara en doğru şeyleri görsellerle dahi anlatsanız anında karşı atağa geçiyor. Neye neden itiraz ettiğini dahi bilmeden ; kendilerine öğretilen- tembihlenen bildik savunmayı uyguluyorlar. En basit bir tartışmada dahi konuyu bir şekilde Cumhurbaşkanına hakarete getiriyor ve tüm güçleriyle bağırarak etrafın harekete geçmesini sağlıyorlar. Bu nedenle en az temas, en kısa yol, en kestirmeden işi bitirerek eve dönüş.

Sayfa 421/1002 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •