Sayfa 421/1006 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sohbetlerde üstadlar GYO lara ayrı ayrı bakmak lazım direkt bilançodan anlaşılmayabilir diyorlar.

Yıl sonu değerlemesi ile defter değerleri artacak ama gerçek değerleri ve nakit akışı daha önemli.

Kira kontratları nedeni ile gelirleri çok artmayabilir. Boş tutulan veya satılmayan mülklerin de görünmeyen maliyetleri ve finansman gideri var.

Borsa ile uğraşıp GYO da oturmanın anlamı yok. Çok parası olup da enflasyona karşı korunmak ve kiracılar, tapu vs ile uğraşmak istemeyenlere göre. Kısa vade al sat ayrı bir şey.
    GYO lar daha çok vergi verecek. Alatonlarin var kaç yıldır değerlemeye girmedi biliyorum. Ama onlarda çok vergi verecek bu sayede. Ben öyle biliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çok şirket elindeki nakitten de olmadı için çeşitli muhasebe hilelerine başvurur. Koç güvenilir diyecektim geçen ki tat gıda satışında %50 den fazla hissesini satıyor ama %3 u değişik bir şekilde satıyor o da %49 da kaldığı için sattığı firma çağrıdan kurtuluyor. Ama yine de koç yapmaz.
    Çağrı olacak orada sahibi değişti. %25 den fazla el değiştirmede oluyor dediler sohbet odasında.

%53 ü satıldı, Temel Ticaret de Koç sayılır.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1237522
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Çağrı olacak orada sahibi değişti. %25 den fazla el değiştirmede oluyor dediler sohbet odasında.

%53 ü satıldı, Temel Ticaret de Koç sayılır.
    O %3 u değişik bir şekilde çağrıya yakalanmadan devir alacak.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Temettü endeksi değişiklikleri...
    Temettü 25 çok fon var.

Onların işlemleri olabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O %3 u değişik bir şekilde çağrıya yakalanmadan devir alacak.
    SPK karar veriyor. Hakim ortak değişti. Millet sahibi Koç Holding diye elinde tutuyordu, şimdi yeni birisi olacak.

6.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Temettü 25 çok fon var.

Onların işlemleri olabilir.
    Evet giren ve çıkan şirketler için fonlar mutlaka bir ayarlama yaparlar..

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    berkimcans

son 1 haftadır OYAK yatırımın aldığını sattığını atabilir misin?
    Kurumdan çıktım, evdeki Matriks kullanmadığımdan veriler eksik olabilir, güvenilmez! yarın saat 3 den sonra Matriks de bulabilirsem olur

8. Kabaca 4 milyar liralık içinde temettü sözü geçen fon var

Sayfa 421/1006 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •