Sayfa 422/718 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Nedense yürümesi istenmiyor. Tüm grup hisselerinde amansız bir baskı sözkonusu. Yeterince kurumsal olmamaları nedeniyle teknik de işe yaramıyor. Aha gidecek diyorsun, hakim güç ters düz ediyor. Aldığı bedelliler ile de temeli sağlamlaştırdı ama, geldikleri nokta vahim... Elbette zamanı gelecek ve beklentileri karşılayacak diye umutlanıyoruz...
    Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

2. dün ki boga mumuna bu gün teyit kapanışı yaparak AL sinyali üretti oyuncu,

Listede görüldüğü gibi daha önce bir çok kez AL ürettigi gunun ertesi günü hafif bir ivme sonucu ayı mumu yaparken, SAT sinyali ürettigi gunun ertesi günü hafif düşüşle boğa mumu olusturdugu bir çok kez görüldü..

bu kisa vade sinyali ters köşe birakma durumunu oyuncunun teknikci ve araci kurum robotu avlamasi olarak ifade etmistim...

bu gün üretilen AL sinyali oyuncunun gelenegine uyup yarın ayı mumuyla mi sonlanacak, yoksa alisilmisin disinda bir ivme olabilecek mi ! yarinki kapanista anlicaz...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6. oyuncu robotsuz devam ediyor şimdilik...

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

7. tahtada yaklaşık 1 saatte toplam 100bin lot işlem geçmemiş...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    aynen dibe vurduk islemde

iyiye yoruyorum bunu
     Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    tahtada yaklaşık 1 saatte toplam 100bin lot işlem geçmemiş...

Sayfa 422/718 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •