1- ayni seyleri yapip farkli sonuclar beklemek deliliktir demis einstein..ayni seyler oluyorsa farkli bi sonuc beklemeyin diyorum, tepe degerinden (4.20) asagiya dogru salinimlarda 3.95/98 falan diyorlar ya, mumkun degil durmaz..
2- iyi haber tepede verilir, iyi haberler geliyorsa mal cikiliyordur..(fuze, kimyasal silah)
3-herkesin yaptigi dogru ise kim kimden para kazanacak.? herkesin bildigi bilgi coptur, merly biliyormus mesela aciga mali dosemisti borsada, trump delisinin tweetlerinden once..
4-teknik indikatorlere , macd,rsi,bolinger bandi, mfi degerlerine bakmadan veya beklentisi olmadan kagit almam..mantikli davranarak bu isten para kazanamazsin, fuze tweetinden sonra konya 215 e saldi kagidi (bugun 246.5 yapti), kalan paranin yuzde 30 una alis emri verdim vermedi (para volatilitede bir anda kazanilir mantigi) ayni sekilde aslanda da..
5-gun ici elimde en fazla 5/6 senet olur , gun sonu max 3 senetle ve nakitin yuzde 60 i elimde kalacak sekilde kagit alirim, pacal yapmam gerekiyorsa da oyle zirt pirt almam..
6-buradakilerin dolarindan bana ne, kar etseler bana ne zarar yazsalar bana ne.? her dusunceye saygi duyacak herkes, senin poza uymuyor diye buraya yazamazmis.? bak sen..! e sen dolarda yukselis kacinilmaz diyorsun bunun zitti bi dusunceyi niye kabullenmiyorsun..ben bunlarin dolar 3.41 e dustugu anki hallerini bilirim, dokunsan aglayacaklardi, power falan kendini daga tasa vurmustu..

psikoloji falan yerle yeksandi bunlarda, bakma simdi boyle olduklarina..
7-tepeden mal yikma egilimi var gibi hissediyorum, tam net degilim lakin bunlar yuzunden mala giren olur 5 ay tasitirlar dolari hem zamanlarina hem sagliklarina yazik olur; bunlara yine bi sey olmaz ort dusuk..ben buraya veya diger topiklere yazarken bir gram menfaat veya cikar gutmeden yazarim..
son olarak;
para piyasasinda para kaybedilmez, zaman kaybedilir; sabirsizlardan sabirlilara para aktarimi olur hepsi bu..
saygilar..yarismaya 3 hisse yazdim ; 50 bin tl oldugunu varsayalim bu ucunun toplaminin; haftaya cuma bi daha bakalim, iyi geceler..
Yer İmleri