Sayfa 422/748 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Ortakların anlaşamaması konusı tevfik bilginden önceki yönetim kurulu başkanının açıklaması galiba? Ama tabi hangi konuda anlaşamadıklarıda muamma. Yönetim kurulu bşkanımız belli yıllardır o mevkide istikrar var. İşler yürüyor anlaşamamaları garip.
    yok teyfikten sonrada oldu anlaşmazlıklar...toplantı tutanaklarını okursanız neler olduğu bir bir yazıyor. Adamlar nasıl kızmasın paraları pul oldu...... sonra ne olduysa partaşla anlaştılar mahkemeleşmeden vaz geçtiler.diğerlerininde sesi çıkmaz oldu.

bu formda da kayıtlıdır...ihtiyardan (Rahmetli) sonra teyfik gelince ne umutlu yorumlar yazdım...halkbank genel müdürü, bddk başkanı ne güzel ne güzel dedik... dediğimize bin pişman olduk. adam kendi maaşına zam kadar düşünmedi küçük yatırımcıyı.

Neyse uzar gider...önümüze bakalım bundan sonra....Güzel günler göreceğiz, güneşli günler. İnşaAllah

Asla Yatırım Tavsiyesi değildir. Zarar edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    nette 1-2 tl temettü verirse neden 10-20 arasında tutsun tahtayı öyle bir kem göz ben göremedim tahta yapıcılarda
    Kabaca F/K yaklaşık 10 hesabıyla, yani sermaye kadar kar ile yaklaşık fiyat 10 lira ve 1 lira temettü, sermayenin iki katı kar ile yaklaşık fiyat 20 lira ve 2 lira temettü.

3. bence spk kararmı alır, kanunmu çıkarırlar bilemem ancak; bunun gibi temettü hisselerinde uzun vade bekleyenlere (Benim gibi) oranı yüksek temettü verilmesi lazım. buda borsaya yatırımcı güvenini arttırır.

Spk bence hakan atilla geldikten sonra aktiflesti twitter vs. Gruplarda manipülasyon yapanlara ceza uygulamaya başladı ve kânun çıkarıldı.bir röportajda temettü için de planlarımız var vergi oranını düşürmek için çalışma yapacağız demişti de ilerde yatırımcılar için inşallah güzel şeyler olur.

SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

6. [url=hjhjnbncxnhg
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by teamsah Yazıyı Oku
    Kabaca F/K yaklaşık 10 hesabıyla, yani sermaye kadar kar ile yaklaşık fiyat 10 lira ve 1 lira temettü, sermayenin iki katı kar ile yaklaşık fiyat 20 lira ve 2 lira temettü.
    dünya sıfır faize giderken bizde faizlerde hesaplamaları yıllık brüt 10 dan fazla olmasını beklememek lazim
    o zaman 2 tl yi geçtim 1tl temettü sürdürülebilir 1 tl temettü kraldır bence.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

8. ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 422/748 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •