Favorim bu ve kent![]()
Favorim bu ve kent![]()
FB tökezliyor,bu futbollan ligde işi çok zor...
sen hala hikayeyi anlamamışsın dostum. fener başarılı olursa da gider tökezlerse de gider. başarılı olursa şampiyon olur gider. başarısız olursa ali koç gider yönetim değişir yine gider. daha nasıl anlatayım dostum. gs gitmez. ligde şampiyon olursa geçen sene olduğu gibi yine gitmeyecek. avrupada en az çeyrek final beklentisi var. oraya gelirse gidebilir. bunun dışında dursunla okanla bir yere gidemez. vziyon yok, yaratıcılık yok, nereden geldiği belli olmayan paralarla osimeni saneyi aldılar. başları derde girebilir yakın zamanda. izleyip göreceğiz.. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar şimdi.
Sen ne anlatıyorsun,ben borsa yatırımcısıyım,işide bilirim,mesela yanlışlıklan fon satmıştım olduğu gibi sportiflere attım,sportifte tutmam,sadece işime bakarım kurt gibi,GS gitti TS tavan çekti,BJK gitti geldi,FB sakat sadece,aldıklarımın yarısını boşalttım,kentim bedelli açıkladı 2 tavan çekti...
günlük hareketlere bakmıyorum ben, spor hisseleri sabah tavan olur akşam taban olur. ben genel trende bakarım. fb diğer üç spor hissesinden sezon sonuna kadar para kazandırma potansiyeli en yüksek hissedir. neden mi ? hep söylüyorum yine söyleyeyim. kongreye kadar avrupadan elenirse, ligde de çuvallarlarsa ali koç yönetimi gider. kim gelirse gelsin bu fb ye yeni bir kredi açar ve hisse tavan tavan gider. sonra maç sonuçlarına göre yine kar satışları gelebilir. şampiyonlar ligine kalır ve bunun yansıması ligde de başarılı olursa ali koç yönetimi devam eder ve fb hissesi yine yukarılara gider. peki diğerlerine bakalım. gs zaten 3 senedir şampiyon oluyor 4. sene olsa hisseye hiç bir etkisi olmaz. örnek geçen yıllarda gösterdiği performans ortada. avrupada kazara çeyrek final veya daha yukarılara gitmezse oradanda bir motivasyon gelmez. dolayısı ile gs fos. ts ve bjk yi zaten saymıyorum bile. onlar için en iyi sonuç ilk üçe girmek veya kupayı almak olabilir. dolayısı ile yine fb fb fb fb diyorum. yatırım tavsiyesi değildir .hadi hayırlı traşlar.
İkinizde içi boş cümleler kuruyorsunuz..Varsa güzel olumlu bir haber paylaşın yoksa insanları germeyin sürekli olumsuzluk pompalamayın..Fenerbahçe hissesimi pazarlıyorsun burada ayıp yaa o zaman Fener topiğine git..ytd..
Olumlu haberin devamı ileride,1.44 duvarı var,burayı aşarsa yön yukarıya,uzman bozuntusuna bakma o hep öyledir,elinde senet bile yoktur,onun övdüğü FB hisseside var bende,TS''den ne haber,bugün 1.30 olmuştu geri geldi,onda bir filim dönüyor bakalım filimin sonu nasıl bitecek,ligede iyi başlangıç yaptı...
sen yükselince tavşan gibi kafanı çıkartıyorsun delikten düşünce ortalarda yoksun refaba efendi. düşüncede burada olmanı dilerim. bir kaç ay sonra kim haklı çıkacak göreceksin fb ne olursa olsun en büyük beklentisi olan spor hissesidir. gs zaten sosyete hissesi bir cacık olmaz ondan. ts ve bjk iki tane atılan zarın 10 defa üst üte dubara gelmesi kadar düşük bir ihtimalden ibarettir. kumarın dibidir. kumar oynamayı seven buyursun oynasın. yine söylüyorum gs şampiyon olsun, bir tık ilerler ancak. avrupada zaten dümdüz ederler bu takımı. ts ve bjk 3 arasına girmeye çalışır ligde. avrupada da esameleri okunmaz. fb kalıyor geriye. ali koçlu veya ali koçsuz her halükarda fb önde gider bunu yazın kenara. yatırım tavsiyesi değildir. hadi hayırlı traşlar.
Yer İmleri