Sn tahminci boşverin trade i hafiften yerinizi alın kağıtda,pek aşağı salacak gibi değil)))))))))) Ayakkabı satışları artacak bakın bana güvenin,burda kimsenin ayakkabısı yok.
Sn tahminci boşverin trade i hafiften yerinizi alın kağıtda,pek aşağı salacak gibi değil)))))))))) Ayakkabı satışları artacak bakın bana güvenin,burda kimsenin ayakkabısı yok.
Almama neden olan sağlam analizlerin ikinci müsebbibi sn hissedar onla yoldaşlığımız devam ediyor.Sn hayek sattı mı acaba.
Bu arada hala zarardayım ama bana bu kağıdı tanıttığı için hem sn hayek e hem sn hissedar a çok teşekkür ederim.Kağıdın temel analiz bazında hemen herşeyini onlar sayesinde öğrendim o nedenle sağolsunlar.Elbet diğer fikir teattisinde bulunduğumuz arkadaşlardan da baya şey öğrendik onlar da sağolsun.Daha uzun süre burdayız,bu kağıtdan çok para kazanacağımıza inanıyorum arkadaşlar,hayırlısı artık.
Yani sn şekerli bugün karel in tahtacısının canını sıkmakla meşgulsunuz,burda iyi iş çıkardınız bizim kağıdın speği artık günlük işlerle uğraşmıyor.
Yer İmleri