Sayfa 422/691 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Sn tahminci boşverin trade i hafiften yerinizi alın kağıtda,pek aşağı salacak gibi değil)))))))))) Ayakkabı satışları artacak bakın bana güvenin,burda kimsenin ayakkabısı yok.

Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Valla ben gayet sıkıldım, artık alım satımda yapmıyorum klgyo da. Kendileri bilir hareketlenirse bereketlenir buralar. Şuan yine bankalar favorim. İkidir hesabıma temettü yatıyor önce iş bankası sonra akbank, Bilmeden aldım bankalar 2022 de çok kar açıklayacaklar diye, Sn hissedarxd kanıma girdi 450 lot ktskr de yakalandık ( SN HİSSEDARXD hiç yönlendirme yapmadı aksine ben her gün takip ederim hisseyi, bile bile girdim) Şuan Karel, bntas ve avgyo da çerezlik yapıyorum. Aklım burda netekim ama sadece hareketlenirse hisselerimi hareketlendireceğim. İnşallah ben onlardan daha sabırlı çıkarım. Azdan Az çoktan çok gidermiş. YTD
    Bu arada bu kağıdı almama neden olan sn hayek ortalıkta yok.Onun da analizlerini özledik valla o ne diyor acaba gidişata.

3.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Sn hissedarxd kanıma girdi 450 lot ktskr de yakalandık ( SN HİSSEDARXD hiç yönlendirme yapmadı aksine ben her gün takip ederim hisseyi, bile bile girdim)

Bende de çok az var. Buradan yaptığım trade ile almıştım. Sıkıntı olmaz, beklesin dursun. Bence çok iyi bir şirket. YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Almama neden olan sağlam analizlerin ikinci müsebbibi sn hissedar onla yoldaşlığımız devam ediyor.Sn hayek sattı mı acaba.

Bu arada hala zarardayım ama bana bu kağıdı tanıttığı için hem sn hayek e hem sn hissedar a çok teşekkür ederim.Kağıdın temel analiz bazında hemen herşeyini onlar sayesinde öğrendim o nedenle sağolsunlar.Elbet diğer fikir teattisinde bulunduğumuz arkadaşlardan da baya şey öğrendik onlar da sağolsun.Daha uzun süre burdayız,bu kağıtdan çok para kazanacağımıza inanıyorum arkadaşlar,hayırlısı artık.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn şekerli aman ha sakın burdaki lotları satmayın.Karel de kardaysanız satın,karel nokıa ya satılacaktı dohol aldı millet dohol u sevmez.Bedelli açıkladı bedelliyi de kimse sevmez.Gelin bundaki lotunuzu artırın,ayın 30 da bakın bu kağıt şekil yapar demedi demeyin))))))))) Borsada kimseye akıl verilmez ,sizle muhabbetimiz olduğundan yazdım bunları aman ha yanlış anlaşılmasın sn şekerli
    Karelde bugün çok alım satım yaptım kar %1 oldu. Buradaki hisselere dokunmadım %5-6 bekliyom birazı için

Yani sn şekerli bugün karel in tahtacısının canını sıkmakla meşgulsunuz,burda iyi iş çıkardınız bizim kağıdın speği artık günlük işlerle uğraşmıyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku

Bende de çok az var. Buradan yaptığım trade ile almıştım. Sıkıntı olmaz, beklesin dursun. Bence çok iyi bir şirket. YTD
    Ben yarısını sattım az önce hareketlenince

Sayfa 422/691 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •