Originally Posted by myfinans ARE'nin yıllık-6 aylık-3 aylıklarına da bir bakın iş anlaşılıyor. Ustad ne hisse ne fon Al rattani birdahaki yil koy letgoya sat Yuzde yuz kar 😀😀😀😀
Originally Posted by myfinans ARE'nin yıllık-6 aylık-3 aylıklarına da bir bakın iş anlaşılıyor. 16 haftadır hergün kazandığını yazıyorum. 1 krş bile şaşmaz hesap emin olabilirsin.
Originally Posted by regal1 16 haftadır hergün kazandığını yazıyorum. 1 krş bile şaşmaz hesap emin olabilirsin. Öyledir ama benim fon stratejim şu 1 yıllık- 6 aylık-3 aylık ve aylık uyumlu olmalı Yoksa girmem o fona.
Originally Posted by Webster Ustad ne hisse ne fon Al rattani birdahaki yil koy letgoya sat Yuzde yuz kar Emtia işte Her zaman kazandırıyor Yukardada yazdım kabuklu ceviz, ay çiçeği hatta antep fıstığıda iyidir.
Originally Posted by myfinans Öyledir ama benim fon stratejim şu 1 yıllık- 6 aylık-3 aylık ve aylık uyumlu olmalı Yoksa girmem o fona. tam da konu oraya geldi. Tefasın yüzdelerinden bu dediğiniz "başa baş" noktasını bulmanız çok zor.
Ama şöyle bir sorun var, her zaman alıcı bulunmayabilir. Ya fiyat teklifi gelmezse veya rattan seneye popülerliğini yitirirse? Likite dönüştürmesi zor sanki
Originally Posted by regal1 tam da konu oraya geldi. Tefasın yüzdelerinden bu dediğiniz "başa baş" noktasını bulmanız çok zor. O yüzden habire arıyoruz ya işte. Ha bire ara dur.
Originally Posted by Pestilence Türkiye eurobondlarını bugün sattım. Cuma param yatacak. Böyle giderse altın fonu ya da yabancı hisse senedi fonları alacağım altın fon hangisi tavsiye , birde borsa da işlem gören hisse sini mi almak lazım , ? güçsüz dolar sanki sarıkiz a yarayacak gibi. ytd
Forum Rules
Yer İmleri