Doları el birliği ile zorla yeni bir yükselişe zorladılar...
Buralarda durması zor. Allah sonumuzu hayreylesin. Bir kaç zengin sanayici kazanacak diye halk kaybediyor...!!!
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Bildirim geldi.
Ne oldu diye başlığa bakayım dedim.
Dedikodu kazanını kaynatmaya başlamışsınız.
Az değilsiniz hee ihtiyarlar. Napiyonuz bakiiim
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Biz iyiyiz sen nasılsın en son sinirler tavandı.
Ben boşuna demiyorum bu Ülkede dolar tahmini yapmak zor zenaat diye.
Yeşil trend üzeri kapanış yapması hoş olmadı.
Bende bişi yok abi. O gelip geçici bi durumdu. Yani gelen topa gelişine yapılan bir vuruştu...
Aslında bazen hak vermiyor değilim. Hep söylüyorum ya . Aslında geçen sene mart ayından sonra piyasada işler durunca borsaya akın eden kitlenin, nasıl desem yanlış bilgilendirmelerle her aldıklarının 1 e 2 ya da 1e 3 para kazanıldığını sandığı bir ortamdan sonra yavaş yavaş aslında borsanın özüne dönmeye başladığı dönemleri yaşıyoruz. O yüzdende bazı anlaşmazlıklar yaşanıyor.
Daha önce bu başlık altında uzun uzadıya açıklamasını yaptığım "nasıl alınır" "neden alınır" ın cevaplarını bilmezse bir insan bazen sorunlar yaşayabiliyor. Tabi bu orta-uzun vadeli veya bu konuya yatırım gözüyle bakan insanların bakış felsefesi.
Ha diyeceksin günlük alıp-satan para kazanan yok mu ? Vardır herhalde.![]()
Neyse...
Haftaya şöyle güzel bir sesle başlayalım. Kulaklarımızın pası gitsin. Çınar Hocam duymuş mudur acaba bu kızı. Ne güzel ses.
https://youtu.be/-2D2pnb-CcI
Günlük alım satımda kazanan robotlar Selim. Piyasayı bütün gün gözünü ayırmadan ekran başında takip eden bir kısım yatırımcıda kazanabilir belki ama ömürden giden günleri karşılamaz bu kazanç.
Yer İmleri