Sayfa 423/993 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Nebati : Türkiye’deki mevduatın üçte biri kur korumasıyla geçti

Nebati : 20 Aralık akşamı dolar 18,36 tl idi şimdi 18,50 tl . O günkü kur Türkiye’deki gerçek kuru yansıtmıyordu , şu an ki kur enflasyonunda altında TL’nin değerlenerek gittiği şekilde bir öngörülebilir hale gelmiştir . Kurda oynakilik bitti

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Nebati : Kur korumalı mevduat 2023 Aralık sonuna kadar uzayacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Die Website ist nicht erreichbar

Die Webseite unter ist eventuell vorübergehend nicht verfügbar oder wurde dauerhaft an eine neue Webadresse verschoben.
    ERR_FAILED

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Bir haftadır araba alip satmak ile meşgulüm arabayı sattik sevindim alıncaya kadar anam ağladı. Düzgün araba bulmak 20 yaşında samanlıkta iğne aramaktan zor. Arabanın emsaline göre 5000tl ucuz 25 bin sadece motor masrafı var. Hangi akılla mantıkla hareket ediyor akıl ermez.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bir haftadır araba alip satmak ile meşgulüm arabayı sattik sevindim alıncaya kadar anam ağladı. Düzgün araba bulmak 20 yaşında samanlıkta iğne aramaktan zor. Arabanın emsaline göre 5000tl ucuz 25 bin sadece motor masrafı var. Hangi akılla mantıkla hareket ediyor akıl ermez.
    10 gündür bende satmaya uğraşıyorum.günde 10 kişi arıyo.daha 2. Dk da konu ruhsat fotokopisini istemeye geliyor.bende yollamıyorum.gelirsin araca bakarsın expere sokarsın sonra adını koyarsın.bu nasıl saçmalık günde 10 kişiye resmi evrağımı mı yollayacağım.

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Nebati: Önce enflasyonun artış hızını azaltıyoruz, Aralık'tan itibaren enflasyonda düşüş göreceğiz-CNN Türk
    enflasyon hızını azaltmakla düşüş aynı şey değil mi..?
    resmi enflasyon dedikleri %80 den %50 ye geldiğinde düşmüş mü yoksa artış hızı mı yavaşlamış olacak..?

8.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    enflasyon hızını azaltmakla düşüş aynı şey değil mi..?
    resmi enflasyon dedikleri %80 den %50 ye geldiğinde düşmüş mü yoksa artış hızı mı yavaşlamış olacak..?
    enflasyonun artış hızının yavaşlaması yada enflasyonda düşüş demek fiyatların hala artmaya devam etmesi demek.
    fiyatlar artacak ama ama daha az artacak.

fiyatlarda düşüş için enflasyonun eksi olması lazım.

yani enflasyonun artış hızını azaltmakla, enflasyonda düşüş aynı şey.

birde resmiyette %80 olan enflasyon % 50'ye düşse neye yarar, yine çok çok yüksek.

Sayfa 423/993 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •