Sayfa 423/1005 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: Viop LXI

1. Endekse teknik bakış yapayım dedim...9600 altında yaklaşık resim oluşuyor...
    Xbank da desteği kırmış bugün..
    Dikkat etmek lazım..Bir haber vs düşmezse ortaya piyasa sıkıntılı

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    XU030YVADE , 10541.00-10770.00 gördü ..10582.00(uzlaşma 10578.00) kapattı .. -%1.14

Alemin şorterlerine tebrikler
    Berhüdar ol

3. Erdoğan o kadar çaresiz kalmıştı ki ne olduğunu çok iyi bildiği , kovduğu adamı tekrar geri getirmek zorunda kaldı.
    Arkasında hangi sebep yada dayatma var onu bilmiyoruz...
    İyi gidiş de yok..
    Kendi partilileri de zaten isyanda..
    Aklı başında olan da zaten bu halden memnun olamaz..İş iktidar - muhalefet işini de geçti...

Nereye gidecek işin sonu bilinmez... Hayırlısı..

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Sindo bırak kaçak güreşmeyi de burada sürekli millete korku pompaladin.... forum da seni dinleyenler para kazanamadı....tabi sen dahil....))))
    her neyse akşam akşam senin şerefine 10.583... ortalama ile şort açtım....
    Sülale aptalı ben kimsenin yatırım danışmanı değilim okuduğunu anlamayan zavallılardansın , geçen hafta 2 pozisyon yazdın 2 sinde seni kucağına alıp sallayan bademler seni pompaladı ozamanda millete korku verdin yazdın hart hart yaptılar sana , bak artık yazmıyorsun şuradan long diye kazandık yazıyorsun kimse bunları yemiyor burada , şimdi diyeceksinki neden salak dedin bana %40 gram 2022 den beri %60 5-6 aydır ppf dayım diyorum , arada badem spor tahtalarında vur kaç yapıyorum okadar hala kazanamadın diye yazıyorsun kusura bakma artık şu mallığını bırak bak burası kaliteli bir topikti okuduğunu insanlar anlardı geliştir kendini
    senin yalan dolanınla topiğin işi yok emin ol kimse senin ne bok yediğin umrumda değil isterden ANKET açalım hazır kalabalık varken.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Bak bu konuda haklı...
    ......

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "22 yıldır daha güçlü bir muhalefet bekliyoruz, değişmiyorlar."

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sülale aptalı ben kimsenin yatırım danışmanı değilim okuduğunu anlamayan zavallılardansın , geçen hafta 2 pozisyon yazdın 2 sinde seni kucağına alıp sallayan bademler seni pompaladı ozamanda millete korku verdin yazdın hart hart yaptılar sana , bak artık yazmıyorsun şuradan long diye kazandık yazıyorsun kimse bunları yemiyor burada , şimdi diyeceksinki neden salak dedin bana %40 gram 2022 den beri %60 5-6 aydır ppf dayım diyorum , arada badem spor tahtalarında vur kaç yapıyorum okadar hala kazanamadın diye yazıyorsun kusura bakma artık şu mallığını bırak bak burası kaliteli bir topikti okuduğunu insanlar anlardı geliştir kendini
    senin yalan dolanınla topiğin işi yok emin ol kimse senin ne bok yediğin umrumda değil isterden ANKET açalım hazır kalabalık varken.
    Real time aldığımız sattığımızı form ahalisine açıklayalım.....hodri meydan yarın için.....var mısın

7. Karaduman,

topik senin yapıştır
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Bakalım kimler yalan atıyor....kimler kazanıyor....

Sayfa 423/1005 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523923 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •