Sayfa 424/579 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: HALK Cafe - III

1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Beklentisi meklentisi yok olimpik. Herifler davayi uzattikca uzatacaklar.

Hizli girdin yeni gelin gibi. Muahahahaha. Anketine de katil bari! https://www.hisse.net/topluluk/showt...79#post4480479
    Herkese selam olsun;başta 666 ortak olmak üzere. Bugünkü hareket hayırlı olsun.Gerçi yıllardır yaptığının yanında bu nedir ki diyecekler var doğrudur ama hulku tavanda gördük. Hiç yoktan iyidir diyelim.
    Herkesin sağlığı keyfi yerindedir umarım

2. Ekonomi dehası Necmettin ağbe buraya yazsaydı şöyle derdi:Millet bu hisse gitmez Beklentisi meklentisi yok derken şak diye bi % 10 tavan yaptırırsın.Onda sonra daha yatırımcı sabah uyanmadan bi % 10 daha ,bi % 10 daha derken bi bakmışsınız çift hanede çift okey.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Alıntı Originally Posted by Yıldıztozu Yazıyı Oku
    Herkese selam olsun;başta 666 ortak olmak üzere. Bugünkü hareket hayırlı olsun.Gerçi yıllardır yaptığının yanında bu nedir ki diyecekler var doğrudur ama hulku tavanda gördük. Hiç yoktan iyidir diyelim.
    Herkesin sağlığı keyfi yerindedir umarım
    vallahi ortak
    tavan olmasaydı geleceğin yoktu
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

4.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    vallahi ortak
    tavan olmasaydı geleceğin yoktu
    Hahhaa yok ondan değil ortak.Bende yok hulk artık. Ama sizlere ve elinde olanlara geçmişi unutturacak kadar çok kazandirsin.
    Epeydir foruma girmiyordum.Bugün bir bakayım dedim.666 ortak nerdesin diye mesaj yazmış sağolsun. Yazayım dedim☺

Şu 5li rakamlarda kurtuldu ya çok mutluyum hisse başı şuan 1.11lira kardayım hadi yol uzun daha inşallah şuan tüm bankalar portföyde yeşil

Ben bir yorum yaptım,tavanın sebebi ilgili,doğru ya da yanlış.......666,o zaman neden bu kadar hacimli tavan yaptığını,sen açıkla da bilelim.
    Hayatında halkb ın tavan yaptığını gördün mü sen?
    Açıkçası ben görmedim,görmediğim gibi yıllardır milleti süründürdü.
    YORUMLAR TAVSİYE NİTELİĞİ TAŞIMAYIP YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAPSAMINDA DEĞİLDİR. YATIRIMCI PROFİLİNİZE UYMAYABİLİR.

7. ABD Adalet Bakanlığı, Halkbank davasına bakan savcı Geoffrey S. Berman’ın görevden alındığını açıkladı Geoffrey Berman, Preet Bharara’nın yerine atanmıştı. Savcı S. Berman ise kendi sitesinden yaptığı açıklamada “istifa etmedim, yeni savcı gelene kadar görevdeyim” dedi.
    Dün ki yükselişin nedeni yukardaki haber olabilir.

Sabahin korunde herkes sevincli sevincli gelmis

Sayfa 424/579 İlkİlk ... 324374414422423424425426434474524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •