Artan

224,40 10 12:40
43,38 9.99 12:40
46,46 9.99 12:40
59,45 9.99 12:40
88,05 9.99 12:40
Artan Hisseler

Azalan

39,02 -31.54 12:40
9,63 -9.92 12:40
304,00 -9.32 12:40
17,57 -8.82 12:40
1,26 -6.67 12:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.204.291.990,36 12:40
3.019.761.418,75 12:40
2.910.312.366,10 12:40
2.538.916.739,60 12:40
2.187.864.357,74 12:40
Tüm Hisseler
Sayfa 424/432 İlkİlk ... 324374414422423424425426 ... SonSon
Arama sonucu : 3449 madde; 3,385 - 3,392 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Devlet geç kaldı ama yaptığı hatayı düzeltmek için şu an yapması gerekeni yapıyor. Bu yaşadığımız kira enflasyonu millete işine yatırılsın diye verilen kredilerin ev-araba-araziye yatırılması ondan dönen paralarında önce USd sonra KKm yapılması. Bunu da o taraf bu taraf ayırmayın en çok kendi tarafları yaptı. Sonra asgari ücret zamları başlayınca bu kişiler ilk önce çalışan çıkarmaya başladı.Hiç biri hak etmedikleri halde elde ettikleri kazancı işime yatırayım demiyor. Devlette nereden yakalasa öpüyor bu bu kadar basit.

Ayasofya sana katılmıyorum böyle düşünmeye devam edersen değişik bir iki yıl yaşarsın. Reel iş hayatındaki iyileşme 6 ay 1 yıl geriden gelir.Şu an uygulanan programdan kaçış yok bugün muhalefette gelse buna yakın bir şey uygulamak zorunda.

Bu ülke ya da başka bir ülke kamunun masrafları fazla diye batmaz. Tabii ki mümkün olduğunca israf olmamalı ; Sakal işleri olmasın yeter.

Dünyanın hiçbir yerinde de sermaye ile kolkola bizim ki gibi bir sol yok. Adam 5 vakit namaz kılıyor ama kapitalizmin etinden sütünden dibine kadar faydalanmaya kalkışıyor bu da olmaz. Bu iki cümle amasız fakatsız bugünleri neden yaşadığımızı anlatıyor.

Kimse ile de tartışmamak için çok derine inmek istemiyorum. Bir gün buralar normale dönerse bende tam düşüncelerimi yazarım. Cidden hilesiz hurdasız çalışan patronların ve insanların işi zor.
    Katılmıyorum size

Devletmi kaldı.Moğollardan beterler.

Batar kamu harcamaları nereye bilen varmı o harçlar yada vergiler enflasyon olarak geri geliyor bir kere artı yollar köprülerde maliyet oluşturuyor.

Tasarruf ve Yerli üretim her konuda yapılmalı daha Toggu kamuda kullandıramıyoruz yerli Toyota yada Fiat da olabilir fransızları boykot ediyorum yılardır ermeni tasarısından bu yana reno bile olur derim.

Birde sermaye ürkektir kaçar ve kaçıyorda maliyetler şişince o dediğini z paralarda yandaşa gitti onlarda yurt dışında yer ve vatandaşlık aldı.

Solu savunuyorum sanıyorsan yanılırsın ben yalansız dolansız ahlaklı adaletli dürüst ve dooğru bir düzeni savunuyorum

Sol yaparsa buda olur yani.Okul sağlık belli bir gelir altında olanlara beleşide savunuyorum buda sosyalislikse sosyalistim.

Kal sağlıcakla yalan dolan içinde olmayınız.

Kim dürüstse oradayım.Yaşa varol ATATÜRK

CUMHURİYETİMİZ KUTLU OLSUN

ATATÜRK'Ü Ve CUMHURİYETİ sevmeyende TÜRK değildir.

Bu son dediklerim ve öteki hususlar şahsınıza değil ortaya cevaptır.

Bu düzen ÜLKEYİ düzeltemez.
    Son düzenleme : kubilayhan23; Dün saat: 11:00. Sebep: eksik harf
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Matematik yalan söylemez. Kişi başı milli gelir ne kadar. Kundaktaki bebeden yoğun bakım daki hasta dahil kişi başına 150 bin verecek 4 kişilik bir aile kabul edelim 600 bin vergi verecek neredeyse maaş alamayacak. Bunun neresi sağ sol. Ortada obez bir devlet var rejime girmiyor. Ha bire yiyerek daha da obez oluyor bunun sonu metastaz yapmış kanser ve bu hasta serum ile iyileşmez. Hatta kemoterapi için de geç kalınmış bir hasta.

3. Sayın Kubilayhan23 benim gerçekliklerim yaşanmışlıklardan dolayı normal insanlardan çok farklı. Sana tavsiyem paranı değerlendirirken yaw bu adam bunu neden yazmış diye düşünmen gerisini boş ver takılma. Ben senin gibi insanlar buralarda var diye karalıyorum zaten.Yazın için de teşekkür ederim. Bizim Ülke senin benim gibi insanlar varken eninde sonunda düzelir hiç umutsuz olma.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Matematik yalan söylemez. Kişi başı milli gelir ne kadar. Kundaktaki bebeden yoğun bakım daki hasta dahil kişi başına 150 bin verecek 4 kişilik bir aile kabul edelim 600 bin vergi verecek neredeyse maaş alamayacak. Bunun neresi sağ sol. Ortada obez bir devlet var rejime girmiyor. Ha bire yiyerek daha da obez oluyor bunun sonu metastaz yapmış kanser ve bu hasta serum ile iyileşmez. Hatta kemoterapi için de geç kalınmış bir hasta.
    Yıl üzerinden sanırım hesap o zaman devlet senden 60 bin alacak birilerinden de 6 mln. Hesap tamamlanacak.Benim anlatmak istediğim normal şartlar altından bahsediyorum bir ülke ya da devlet fazla kamu harcamasından batmaz bu Ülke hele hiç batmaz. Örneği de yıllardır Tr de kamuda 1 kişinin yapacağı iş için 5 kişinin istihdam edilmesi. Eninde sonunda güzellikle olmasa zorla düzelecek bunlar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Ayasofya naptın 65 den S1 aldın mı çok düşmüş bedava gibin bişii olmuş
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,425
    herif fışkırtacak gün yetmeyecek ..
    neyse günlerde bitmez fırsatlarda

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya naptın 65 den S1 aldın mı çok düşmüş bedava gibin bişii olmuş
    He aldım yapraklara yan bastık seninle aynı yorganın içinde olmak bana huzur vermiyor sen as ötede oynaş

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,425
    gece sağlam salladı
    üstelik benim ev kartal yuvası kaya üstü müstakil ..buna rağmen

alivyondakileri kimbilir nasıl korkuttu

orta kalibre depmem lakin yüzeye yakın

Sayfa 424/432 İlkİlk ... 324374414422423424425426 ... SonSon

Yer İmleri