Originally Posted by guneysu Bende masayı kurdum Anıyorum Hisse.net mobil app kullanılarak gönderilmiştir ortalıkta dolandığın müddetçe ne yazasım geliyor, ne bişey bi gidip yatsan olmamı
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by denizpol WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. ben rakıyı çok nadir içerim... birada durum nedir ? onu öğrenebilir miyiz ?
Originally Posted by çıtak ablacım hoşgeldin Çıkaramadım? Hangi köydensiniz? Kimlerdensiniz?
Originally Posted by alyel Çıkaramadım? Hangi köydensiniz? Kimlerdensiniz? teessüf ederim... bu alemin en kral, en baba adamını çıkaramadın abla hemi ? alacağın olsun hangi köyden, aşşa köyden... nerden olacak
Originally Posted by çıtak teessüf ederim... bu alemin en kral, en baba adamını çıkaramadın abla hemi ? alacağın olsun Alacaklı olmak eyidir. Borç zor iş bu zamanda
Originally Posted by alyel Alacaklı olmak eyidir. Borç zor iş bu zamanda güle güle... güzel geceleriniz olsun
Originally Posted by çıtak neyse ÖZÜR DİLERUK gardaş... Şimdi bildim, yaramaz seni
Forum Rules
Yer İmleri