Sayfa 425/748 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

2. ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku

Gün sonu takası bu sayın kentuf un bahsettiği ata yatırım tavandan çok mal verdi ama adama ne diyelim son 3-4 ayda çok mal çekmişti. Bize sadece tebrik etmek düşer
    ata malı verdi kim aldı ???
    senin benim gibi eskiden tahtada olan nuh yatırımcısı aldı
    tahtayı tutmaz iseler böyel salınmaya izin verdikleri müddetçe böyle oyuncular girer çıkar daha bolca.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

4. Çimento sektörü son 12 ay ortalama F/K:24,4 Temettü Getirisi:3,7 Özsermaye Karlılığı:4.1

NUH ÇİMENTO: F/K:9,13 Temettü Getirisi: 6,9 Özsermaye Karlılığı:13,5

Değerli arkadaşlar borsada işlem gören 19 adet çimento hissesi var. NUH ÇİMENTO Bunlar içinde net borcu en düşük olan, özsermaye karlılığında 2.

Bu ekonomik durgunluktan bir teknoloji hamlesiyle çıkmamızı bekleyen arkadaşlara kötü bir haberim var kimse Ülkemizden bir yıl için mikroçip fabrikası kurmasını beklemesin biz bu krizden yine yol, köprü, baraj, gökdelen, avm yaparak çıkarız. Onun için sağlam çimentoların arkasında saf tutmak şu an için iyi görünüyor. Yanlış anlaşılmasın teknoloji firmasıda var beklenti içinde olduğum ancak bizi krizden onlar çıkaramaz.
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

5. Ben ekleme için 6 aylık bilanço sonuçlarını bekleyeceğim, Nuhu bilmem ama diğer şirketlerin büyük çoğunluğu virüsün etkisiyle duran ekonomilerin olumsuz sonuçlarını 6 aylıkta görecek, bu durumda borsalar Temmuz Ağustos aylarında iyi olmayabilir. O yüzden fazla aceleci olmamak lazım.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    Bence aynı tas aynı hamam olacak bir rasyoda değil artık şirket
    level atlamış durumdayız.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

7. Bugün satışları karşıladı.buraları sindirmeye çalışacak herhalde.endekste fena değil.önümüzdeki günlerde göreceğiz.ne yapacaklar. Ytd.

8. Bu fiyatlarda hacmin düşmesi yeni zirvelere hazırlık için iyidir. Bu nedenle işlem hacimleri yakından takip edilmeli.
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Sayfa 425/748 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •