Sayfa 425/1024 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Ev almak disinda kullancaginiz kredinin giydirilmis maaliyeti % 22'ye geliyor.

Tuketici kredisi alacaksiniz.

Baska bir yol olsaydi, ben evimi ipotek eder, sizin dediginiz gibi %10.44'e maaleder tumuyle ISYAT alirdim.

ISYAT kazanci ile hem borcu oder hemde azalan maaliyetlerle elimde kalan malla zengun olurdum.

Tasit kredi oraniyla, konut kredi oraniyla, tuketici kredisi orani ayni olsaydi, cok sey yapilabilirdi.

Siz cakal'in kim oldugunu anlayamamissiniz.
    Anladım , yok ben konut kredisi üzerinden yapılırsa diye düşünüyorum.

Benim bu mevzuya gelmemdeki sebep, bazı mütahitlerin şu anda yaptıkları konutları hayali kişiler üzerinden satıp onlar üzerinden

çektikleri krediyi mevduata yatırdıkları bir sistemi ekşi sözlük üzerinden okumamla gelişti. Bu kişinin anlatığı olay doğrudur yanlıştır

bilemem.

Ama bu durumda konut kredisi üzerinden bunu yapabilenler olursa hiç bir emek sarfetmeden para kazanabiliyorlar.

Dolarda 355 kirilirsa 310 a gider.bence gidecek 310a.

3.  Alıntı Originally Posted by astalavista Yazıyı Oku

Benim bu mevzuya gelmemdeki sebep, bazı mütahitlerin şu anda yaptıkları konutları hayali kişiler üzerinden satıp onlar üzerinden

çektikleri krediyi mevduata yatırdıkları bir sistemi ekşi sözlük üzerinden okumamla gelişti. Bu kişinin anlatığı olay doğrudur yanlıştır

bilemem.

Ama bu durumda konut kredisi üzerinden bunu yapabilenler olursa hiç bir emek sarfetmeden para kazanabiliyorlar.
    Onlarin elinde cok ca konut var.

Amaci ev kredisi icin verilen parayi almak ve taksitle geri odemek, bir akrabasina satis yapiyor ve bankanin ekspertiz ucreti dahil tum odemeleri yapiyor.

Bu parayi aldiktan sonra nasil degerlendirir adamin zekasina ve yetenegine bagli.

Bizler bu isi yapamayiz.

Tabiki sahsi fikrimdir.

Alıntı Originally Posted by astalavista Yazıyı Oku

bilemem.

Güvenilir emanetçin varsa (arkadaş-akraba) bu dediğiniz olay çok basit bir sistem....Bana göre kesinlikle bu sistemi kullanan birileri vardır.....

Herhalde bu hafta max 14.75 düz mevduat yakalandı....Bakalım Mayıs ayında nasıl olacak!!

5. tcmb fonlama verileri 27.4.2017

GLP : 74.7 milyar TL faizi %12.25
    TL depo : 10.3 milyar TL faizi %9.25
    BIST repo : 5 milyar TL faizi %9.25

toplam : 90 milyar TL
    ortalama faiz : %11.74

kur : 1 USD = 3.5588 TL

tcmb dolara kılıçla yaklaşmaya başladı.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. Likit fonlar %80-90 repo, %10-20 de mevduat yapıyorlar. O yüzden getirilerinin GLP faizi civarında seyretmesi beklenir. Full mevduat yapamazlar; şu anki piyasada %14 imkansıza yakın bir getiri.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by ACIBİBER Yazıyı Oku
    15 mayıs sonrası 14,25 GLP mümkün olmalı, merkez toplantısından 1 gün önce yabancı %9 civarı 2 yıllık göstergeyi gece zıplattı kimse buna dikkat etmedi ,bu hamle sanki mesajdı, birde merkez gerektiğinde sıkılaştırma yaparım demiş, acımam der gibisinden, 200 mayısta gelirse 14,25/0,85 görülür, önemsiz bir not olarak düşeyim
    Sn Acıbiber, MB toplantısı ıki ay sonra gibi yani Haziranda diye biliyorum, tam olarak ne demek istediniz anlamadım.

8.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Dolarda 355 kirilirsa 310 a gider.bence gidecek 310a.
    Az söyledin 2.10 a düşer ordan ucuz dolara çörekleniriz.

Sayfa 425/1024 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •