Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Çankırılı tivitterden “ya herro ya merro, 31 ekimden ötesi yok” demiş...
.....
Boris Johnson@BorisJohnson;
New deal or no deal - but no delay.
Demekki bi aceleleri var
Hoş sondan bi önceki abd başkanı (şimdikinden önceki ) bi de kraliyet ailesinin son gelini. Özellikli olarak hızlandırma programına uygun seçili . belliki aslen her ırk a eşit mesafede bulunmakla bir.
ABD ve englandda en kalite eğitim kurumlarında eğitim alan ve veren hep sarışın beyazdir. Egitim kurumu İçindeki nüfusa oran %90 felan.
Yani
Bu ne tezat ne lahana turşusudur
sefaletin anlamını bilmeden ahkam keserler
kapında araban var
evin var
yiyeceğin yemeği seçiyorsun
en pahalı ayakkabıyı giyiyorsun
20 lira verip sigara da içiyorsan
7/24 ayığına rastlanmıyor topik müdavimlerinin
ne konuşuyor o adam
17 yaşında ergen değiliiz, bu topraklarda yaşaldık
elbet bir sıkıntı var ülkede, geçecek.
sıfır evler, lüks arabalar nijeryada da var.
en berbat ülkede bile işleri tıkırında olanlara rastlarsın.
git bak venezuelada bile muhalifler açlıktan sokak kedilerini kesip yerken, hükümetten koli koli yardımları götüren yandaşlar var.
önemli olan adil gelir dağılımıdır, liyakattir, hukuktur, halkın farklı kesimlerine karşı eşit davranmaktır, vergilerin doğru yere harcanmasıdır.
sıkıntı büyük.
sıkıntı halkın bir kısmının karakterinde.
"bana avantamı veren bin yaşasın, ülkeyi batırsa umurumda değil" diyen kesimde.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin.
https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Yer İmleri