Sayfa 425/602 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by mertkrk Yazıyı Oku
    hocam geçmiş olsun. dişçi korkunuz çok normal. eğer bu korkuyu yenip de bir dişçiye gitme ihtiyacı hissederseniz dişçinizi iyi araştırmanızı tavsiye ederim. çünkü abim bilinçsiz bir diş doktoru yüzünden geçmek bilmeyen ağrılara sahip oldu. 5 yıldır dönem dönem süren geldiğinde de 5-6 ay geçmeyen şiddetle diş ağrılarından muzdarip şuan. yani size tavsiyem kesinlikle iyi araştırın doktorunuzu.
    agumentin kim yaptıysa iyi antibiotik diş konusunda şimdilik iyiyim ağrı ve şiş yok cok şükür

2. bu hafta faiz kararı var bizim beklenntimiz 200.250 baz puan yön yukarı aşırı şişmiş hisselerden cıkışlar hızlanacak bizdekiler zaten gitmedi gitmeye aday adayı

3. haftalık liste
    KRDMB
    ARSAN
    LIDFA
    IEYHO
    PAGYO
    TRGYO
    OSTİM
    USAK DEVAM ETMESİNİ BEKLİYORUM KV 3 TL CİVARLARI
    GENTS
    DOGUB VE GSDHO OLARAK TAMAMLIYORUM HERKESE KAZANÇLI GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    haftalık liste
    KRDMB
    ARSAN
    LIDFA
    IEYHO
    PAGYO
    TRGYO
    OSTİM
    GENTS
    Teşekkürler...

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    haftalık liste
    KRDMB
    ARSAN
    LIDFA
    IEYHO
    PAGYO
    TRGYO
    OSTİM
    GENTS
    Teşekkürler hocam. Herkese bereketli ve bol kazançlar olsun.

6. TEKTU listeye ekliyorum bu hafta hareket edeceğini düşünüyorum iyi geceler

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu hafta faiz kararı var bizim beklenntimiz 200.250 baz puan yön yukarı aşırı şişmiş hisselerden cıkışlar hızlanacak bizdekiler zaten gitmedi gitmeye aday adayı
    Üstad bu bir duyum mu yoksa beklenti mi şu an piyasada en kabadayısının beklediği 50-100 bazlık oda göstermelik bir artış ben imkan ve ihtimal vermesem de bu kadarına bile...Dediğin gerçekleşirse borsada göçüş başlıyor demektir naçizane fikrim göçüşte de ne aday kalır ne aday adayı saygılar...

8. Günaydın forumdaşlar
    Esma Hanım birşey soracağım. Devanın cuma günki son mumu mezartaşı olabilir mi?

Sayfa 425/602 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •