Originally Posted by
Hissedarxd
Gayet tabiki bu yazdıklarım çok kısa vadeli grafik ve indikatörler ile trade yapanlar için geçerli değildir...Onlar kendi aleminde ve aksine bu tür alengirli işlerin sonuçlarından mis gibi para kazanıyorlar...Sermaye Piyasası genelindeki büyük resimde olan biten de zaten budur...Yazılacak sayfalarca şey var ancak anladınız siz onu...
Sn Hissedarxd; bu forma benden ve sizden başka grafik atan üye olduğunu hatırlamıyorum..trade yapan üyelere gelince sanırım bu konuda en başarılı olan da sizsiniz..bu yatay piyasada 1 ev parası (2 milyon gibi) bir kazanç sağladığınız arka sayfada duruyor.. inanın aklımdan ''mis gibi para kazanmış'' gibi bir düşünce geçmedi ki ben cante de bu kadar para kazanmadım...ben genelde, karancın bol ve daim olsun derim..
Borsada, usulsüzlüklerin haksızlıkların, hatta hukuksuzlukların çok sık yapıldığını söyleyen bir çok yazınız var..bu düşüncenize kısmen katılıyorum.. uzun vadeli yatırım yapmıyor olmamın bir nedeni bu olsa da, bir diğer nedeni, kısa zaman aralığında kazançl getirebilecek senetleri bulmak.. 1 - 1.5 ay içinde 10 -15 kat, sorgusuz, sualsiz artan senet bulmak için geçmiş grafiklere bakmak yeteri.. ancak ben teknik analiz ve tarama ile yükseliş yapabilecek senetleri gelecekte bulabilmek için 28 yılımı harcadım..kısaca alengirli işlerle pek işim olmaz.. mevcut bilgi ve birikimlerimle borsa hayatımı devam ettireceğim..
Saygı ve hürmetlerimle...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri