Sayfa 425/753 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon
Arama sonucu : 6022 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Samsun Atakum,Istanbul,Rize,Samsun Almanya
    Gönderi
    325
    Görürsem söylerim [emoji106][emoji106] daha çok beklersiniz ah keşke keşke benim olabilseydi keşke misali [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün kü vuruşma güzeldi, açıkcı arkadaşları tebrik ederim, kuşun kanadını kırdılar.
    Şöyle yüzde 30-40 düşsede alsak
    RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Borsaci53 Yazıyı Oku
    Görürsem söylerim [emoji106][emoji106] daha çok beklersiniz ah keşke keşke benim olabilseydi keşke misali [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]

Biraz arşivi araştır, ben vobcu olduğum için hisse sayfalarında çok nadir yazımı bulursun, mesela bu hisse 25tl lerden 10-15 tl lere indiğinde herkes bittik öldük derken ne yazmışım bi oku
    Şindi belki sana hiç düşmüyecekmiş gibi gelmesi normal ama düşüncede kimse kalmıyor piyasada battık bittik diyenden geçilmiyor. o tür düşüşe hiç yakalanmadığınızdan olabilür
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün kü vuruşma güzeldi, açıkcı arkadaşları tebrik ederim, kuşun kanadını kırdılar.
    Şöyle yüzde 30-40 düşsede alsak
    Reiz
    Düşmez-kalkmaz bir allah.
    Ancak,
    Thy artık hikayesini yakaladı.Önü açık gibi.

Bizt 100 endeks çok sert geri çekilebilir mi?
    Ne dersin?
    Var mı ihtimal?

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Gönderi
    325
    Alttaki yazım 01.2022 paylaştım.

Bende 1 senden fazla bekliyorum arada kar satışı yapıp yola devam. Bende eski yazılarını okuyabilirsiniz. Tabiki ufak tefek düzeltme kar satışı sonra en iyi yaz sezonu 3 çeyrek rakamlar kargo vs gibi hikayesi daha da güzel gidecek gibi sağlam duruyor.

Çok değişik büyük savaş Tayvan çin Amerika üçlüsü ve yeni pandemi çıkmadığı sürecek sağlam duruş ve gidişi var.

Ben şahsen 2 çeyrek rakamlara göre 4 çeyrek ve senelik bilancoya beklemeye niyetim var..
    Ama kar satışı kafama uyan yerde sat ve al yaparım kesin ama daha 2023 e kadar kimse tombul kuşu elimden alamaz o kesin.

tabiki YTD şahsi fikrimi paylaşıyorum.

Alıntı Originally Posted by Borsaci53 Yazıyı Oku
    Daha önce dedigimiz gibi yolumuz daha da uzun. MaşALLAH nazar değmesin. ufak ufak çok güzel hareketler bunlar. Daha yolumuz uzun bu sene... Hayırlısıyla daha da iyi gideceğiz pandemi azaldığında daha da iyi gidecek... Şahsi fikrimi söylüyorum herkes kendi aklını kullansın..YTD...Veselam.

M2012K11AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son düzenleme : Borsaci53; 20-08-2022 saat: 00:39.

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Gönderi
    325
    Baş bas geliyorum diyordu ileriyi görebilmek faydalı ..
    maşAllah diyelim arkadaşlar göz olur [emoji3478] yürü ve kim tutar Turkish Airlines boşuna demiyorlar Türk Gücü ya Allah bismillah... Allah herkese gönlüne göre versin. Az çok insanlarımız bu zor zamanda az olsun sevinsin maddi olarak azıcık [emoji120][emoji2969]

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    Gönderi
    325
    Burada aylar önce yazdım kaçtan aldım THY ve sabırla bekleyeceğim diye. Tabiki her çıkışın inişi ve her inişin çıkışı var. Ama hikaye daha devam ediyor sapa sağlam bana göre.
    12.71TL den beri inat etim satmadım , dünkü Pandemi var zaten düşüktü ve Pandemi bittiğinde adım kadar emindim çıkacağına sabrettim bekledim. Şu anda daha yeni yeni çıkmaya başladı karlar yeni yeni gelmeye başladı ve yaz sezonu daha başlamadı bile. Bunlar hepsi daha da iyiye gideceğim sinyaleri.

Ben sadece mantık yürüterek ileriye bakarak neler olabileceğini varsayarak .. thy ve tav yüklü aldım ve bekliyorum sabırla.

Nerde satacağım daha düşünmedim.

Teknik olarak usta değilim. Ama burda teknik bilgisi olan abiler varsa. Onları görüşüne göre nereye gidebilir nereden dönebilir varmı paylaşmak isteyen biri. Tabiki yatırım tavsiyesi degil sadece bilgilendirmek amaçlı.

Şimdiden Allah razı olsun teşekkürler.

7. Tombul Kuş’u 52’den dökmek için 46’lara kadar bastılar. Ve 30’lara tekrar inecek algısı yaratmaya çalıştılar. Ama nafile. Sonrası 70’ler. Yine dökmek için uğraşacaklardır. Fakat tekrar aynı çıkışla 80’lere varabilir. Hikaye bitmedi 3.çeyrek beklentisi kolay kolay aşağı salmaya izin verdirmez, diyorum. YTD

8. THY de yurt dışı uçuşlara ağırlık verildiği için iç hatlarda biletler 1 hafta önceden tükeniyor....THY nin bilançosunda asıl karlılığın ve cironun yurt dışı uçuşlardan sağlandığı özellikle Kuzey Amerika uçuşlarından geldiğini görüyoruz..Bu nedenle Kuzey Amerika da yeni uçuş destinasyonları açıldı..Bu arada Bu kadar noktaya uçuş koyan THY nin uçak kapasiteside sürekli artıyor. En son Rusyaya uygulanan ambargo neticesinde Rusya nın siparişi olan 8 adet airbus uçağını THY aldı.. Normalde 3 yıl sıra bekleyerek teslim edilen bu uçaklar THY nin şansına geçtiğimiz aylarda teslim alındı..Bunlar THY nin cirosakl ve karlılığını önemli ölçüde etkileyen gelişmeler. Bunlara ilave olarak biliyoruzki Turkish Kargonun yeniden yapılandırılarak ayrı bir finansal değere dönüştürülme çalışmaları son hızla devam ediyor..Borsada son çıkış sonrası dünkü düzeltme sağlıklı bir fiatlamanın göstergesi olduğunu düşünüyorum..THY bu yıl Borsanın lokomotifi olmaya devam edecektir..

Sayfa 425/753 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •