Sayfa 425/999 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 3,393 - 3,400 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    dusus derin olursa 8600 9100 arası bile gelir borsa da o zaman sanırım kayıplar pandemi kaybını geçer ama 10300 mantıklı duruyor
    Borsa 10 bin altına gelirse, daha sonra yukarı gidecek bile olsa zaman kaybı çok olur...O psikolojik yer önemli..Tadı kaçar yani..

Pek altına vereceklerini de sanmam..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    neden kendine küfür ettirmek için uğraşıyorsun gerçi sülalene ettiler ona sesin çıkmadı biz milletle takıştık alışmışınız küfür yemeden duramıyorsunuz.Arkadan okuyarak gel kimi kasteddiğimi anlarsın gerçi okuma özürlüsün pardon unuttum hadi yallah .
    Efendi ol lavuk..sana adam gibi soru sorduk...Burada bana küfür eden yiğitler anladıkları dilden ADRESTE VERDİM-TELEFONDA ama geri dönüş olmadı...

Sen beni kendinle karıştırdın..Burada beni herkes tanır..

SANA ADAM GİBİ SORU SORDUK..İlacını al--kendine mutlu bir aile kur..spora başla.

3. Kchol ve Ykbnk sınırda geziyor.
    Birinde 34.50 , diğerinde 246 altında tadımız kaçabilir.. Şimdilik tutuyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Efendi ol lavuk..sana adam gibi soru sorduk...Burada bana küfür eden yiğitler anladıkları dilden ADRESTE VERDİM-TELEFONDA ama geri dönüş olmadı...

Sen beni kendinle karıştırdın..

SANA ADAM GİBİ SORU SORDUK..
    Döt lalesi sana kaç kere burada benimle muhatap olma dedim okuma dedim çünkü okuduğunu anlamayan götünden birşey uydurmak için dolaşan asalak bir herifsin .Adam gibi birşey sormayı öğren sorucaksanda kıvıra kıvıra soru sorulmaz öğren bunları bir daha beni yazdığıma çizdiğime yorumlama buranında huzurunu bozma bak gelip burada sataşana kadar herşey normaldi bilinçli yapıyorsun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

haftaya enflason verisi gelcek ve düşük gelen enflasyon ilede enflasyon rallisi son bulcak bence....

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    dusus derin olursa 8600 9100 arası bile gelir borsa da o zaman sanırım kayıplar pandemi kaybını geçer ama 10300 mantıklı duruyor
    Bence bu sefer ki düzeltme değil düşüş olucak, kayıplar o yüzden daha fazla olur, tabii bilemeyiz herif ne yapar ne eder nerden döner.
    Sonuçta senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir
    Hisse aldık battık
    Adios
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012

Unhappy

Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    ben anlamam şorttan bermudadan , siga siga palayla randevuma doğru

Ben iskeleye yanaşayım yavaş yavaş ,akşama duruma göre iş çıkabilir hazır olmak lazım

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    Bozkurt fazla heyecan şeyetme kademe kademe düşün

Sayfa 425/999 İlkİlk ... 325375415423424425426427435475525925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız