Sayfa 426/718 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Realkingdom Yazıyı Oku
    Ortaklar hep beraber genel kurula gidicez gucumuz yettigi kadar ky olarak bunlarin karsisinda olucaz senelerdir bu kadar yatiriimciya cektirdikleri yeter ky olarak gucumuzu gostericez amerikada gamestopta piyasa kynin gucunu gordu ihyayda ky olarak beraber hareket edersek haksizligin karsinda olursak bu savastan galip cikariz kimse kyden buyuk degil gucunuzu bosa almayin
    Halka açık şirketlerdeki imtiyaz olayına müdahale edilmedikçe küçük yatırımcı ne yaparsa yapsın çok etkili olamaz. İmtiyaz bunların elinde ki en büyük koz. SPK eğer SEC gibi gerçekten iyi çalışan bir düzenleyici denetleyici kurum olsa piyasada son bir yılda yaşanılanlar olmazdı
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

2.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Halka açık şirketlerdeki imtiyaz olayına müdahale edilmedikçe küçük yatırımcı ne yaparsa yapsın çok etkili olamaz. İmtiyaz bunların elinde ki en büyük koz. SPK eğer SEC gibi gerçekten iyi çalışan bir düzenleyici denetleyici kurum olsa piyasada son bir yılda yaşanılanlar olmazdı
    Tesekur ederim cok haklisin ben bu konuyla ilgili spk surekli yaziyorum lutfen sizde yazin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu sirketin patronu mu varmis ?

saka bir yana sahibi ihlas holding

onunda halka aciklik orani belli.

yahu mucahitten bahsediyoruz onun her tarafi patron olsa ne olur olmasa ne olur ?

burda tahtada ki mubarekler patron, gerisi yalan..
     Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Bu forumda benim şarap muhabbetimi bilecek kadar burayı takip ediyorlar. Patron olacak şahıs katılmaz çünkü Koç Holding Patronu değil öylesine bir şirket patronu Söz düşsün düşmesin bu mübareklerin Milletin parasını ödemediği İhlas finans sayfasında yazdıkları gibi Men Dakka Dukka. Gün gelir o imtiyazlı saltanatı yıkılır bunlarında ve yatırımcıya mudiye yaptıklarının hesabını soran çıkar ihlas grubunun.

Yatırım tavsiyesi değildir
    yatırım tavsiyesi değildir

4.  Alıntı Originally Posted by Başkent Yazıyı Oku
    Sende aynısını yaptın az önce. Ben genel kurula gittim ve orada söylendi. Ama kim duymuş patron da aradı diye kafa bulursan aynı şekilde cevabını alırsın. Beni şeytan arasın bunlardan biri aramasın. Paranoya derken yaşanılan bir şey paranoya değildir birebir yaşadım ve bu olayın şahitleri de var.

Durum tespitlerini yaparken net bilmediğin olaylar hakkında hüküm yürütüyorsun. 27 yıldır bu borsadayım ben üç gün değil ne patronlar gördüm ne şirketler gördüm. Bunlar gibisini gören var mı bilmem.

Size de bol şans KARDEŞİM....
    sonuc oolarak gk. durum tespiti yappptim ben; senin özelini sen actin. gk. durum tespitiyle ilgili tersini görduysen paylasabilirsin. bende 30 yildir borsadayim patronlarin kapatmaya yuz tutup icini bosalttigi bir kac tabela sirketi haric ky.nin etkisini gormedim. umarim ihyayda siz bunu basarabilirsiniz bende toyluk donemlerimde bir cok tahtanin gk. sinda patrona mualif olarak bulundum şerh dustum maddelere bisey cikmadi. Tarihin sayfalarinda duruyor sadece. ustelik bunun gk.sinda oylanacak siradisi bir madde yok gordugum yillik siradan maddeler.

ben sermaye azaltim eszamanli arttirim gibi hayati maddelerin oldugu ustelik malin dagitilmis oldugu gk.larda bile ky.nin 5/10m temsilin ustune ciktigini gormedim...ornegin memsa gk.lari..

dedigim gibi benim bilmedigim sizin bildiginiz bisey varsa 28 ine bisey kalmadi goruruz elbet...anlican bu durum tespitini yaparken MALESEF diyerek yaptim...yani gk.lar konusunda hevesli toy gunlerim cok geride kaldi ;) umarim siz somut birseylere ulasirsiniz...boylece bende tekrar heveslenirim Turkiyedeki gk.lar konusunda...patron yada oyuncularina laf cakmak beni pek mutlu etmiyor, sonucta borsada yüzler nasirlasmis para konusunda...

neyse 3/5 ky.yiz burda bu mevzular konustugumuza degmez onbinlerce takipcisi olan tweter gurmeleri konussun bu konulari benim icin boş gundem...birbirimizi kirdigimiza degmez...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

yahu mucahitten bahsediyoruz onun her tarafi patron olsa ne olur olmasa ne olur ?

Yanlis hesap bagdattan doner

6.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku

Mübareklerin ilk mesleği nedir, ne iş yaparlar, hangi patronun yanında maaşlı elemandırlar, ilk yaptıkları tahtalar hangileridir, hangi parayla yaptılar, taşıdıkları paranın ne kadarı onların ?

Bu soruların cevabını SPK ve MASAK araştırsa çok farklı şeyler görür müyüz acaba
    Meydanda kalırsam yazılsın taşa kaderde ne varsa o gelir başa...

7. Soyguncu,kul hakkı yiyen,çalan,dolandıran,alavereci,dalavereci,hissed arlarını yıllardır beş kuruş dahi kazandırmayan hep zarar hep zarar yazdıran kan emici sülün osman için birbirlerinize darılıp gücenmeyin..

8.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    sonuc oolarak gk. durum tespiti yappptim ben; senin özelini sen actin. gk. durum tespitiyle ilgili tersini görduysen paylasabilirsin. bende 30 yildir borsadayim patronlarin kapatmaya yuz tutup icini bosalttigi bir kac tabela sirketi haric ky.nin etkisini gormedim. umarim ihyayda siz bunu basarabilirsiniz bende toyluk donemlerimde bir cok tahtanin gk. sinda patrona mualif olarak bulundum şerh dustum maddelere bisey cikmadi. Tarihin sayfalarinda duruyor sadece. ustelik bunun gk.sinda oylanacak siradisi bir madde yok gordugum yillik siradan maddeler.

ben sermaye azaltim eszamanli arttirim gibi hayati maddelerin oldugu ustelik malin dagitilmis oldugu gk.larda bile ky.nin 5/10m temsilin ustune ciktigini gormedim...ornegin memsa gk.lari..

dedigim gibi benim bilmedigim sizin bildiginiz bisey varsa 28 ine bisey kalmadi goruruz elbet...anlican bu durum tespitini yaparken MALESEF diyerek yaptim...yani gk.lar konusunda hevesli toy gunlerim cok geride kaldi ;) umarim siz somut birseylere ulasirsiniz...boylece bende tekrar heveslenirim Turkiyedeki gk.lar konusunda...patron yada oyuncularina laf cakmak beni pek mutlu etmiyor, sonucta borsada yüzler nasirlasmis para konusunda...

neyse 3/5 ky.yiz burda bu mevzular konustugumuza degmez onbinlerce takipcisi olan tweter gurmeleri konussun bu konulari benim icin boş gundem...birbirimizi kirdigimiza degmez...
    illim hoca gidenlerin gk un umrunda olacağını çok düşünmüyorum. Millet bilevlendi. Adamlar bi kaç haftada ocak söndürdü. İnsanların namusuyla kazadıkları alın terlerini namussuzca kaybetti. Bırak ihlas yöneticileri düşünsün. Ben olsam bu eylemlerden sonra genel kurul yapmaya ne yüzüm olurdu ne cesaretim.

Sayfa 426/718 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •