Sayfa 426/855 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. Bu hisseyi 3 aydir bekliyrum maliyettim 3 benim. 2.90 lar gelsin satacagim. Al sat yap maliyeti dusuruyoruz fakat bir atak daha yapsin bana yeter maliyetimi kurtarayim

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by beytullah Yazıyı Oku
    Bu hisseyi 3 aydir bekliyrum maliyettim 3 benim. 2.90 lar gelsin satacagim. Al sat yap maliyeti dusuruyoruz fakat bir atak daha yapsin bana yeter maliyetimi kurtarayim

Inşallah dedigin olur Beytullah çok çektirdi bu spek bize !!!!

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Inşallah dedigin olur Beytullah çok çektirdi bu spek bize !!!!

Vallahi oyle cok cektirdi. Hersey nasip. Btc yatirmis olsaydim. Simdiye en az 4 kati olurdu. Nasip degilmis

4.  Alıntı Originally Posted by beytullah Yazıyı Oku
    Vallahi oyle cok cektirdi. Hersey nasip. Btc yatirmis olsaydim. Simdiye en az 4 kati olurdu. Nasip degilmis

Bilemeyiz ki neyin 4 katına çıkacağını ( bununda öyle almadık mı 5ler 10lar konusuluyidu herif bize 1.66 yıl gösterdi (bugün satayım dedim telefon elimde 2.24ten verecektim polis yakaladı elimde telefonla araba kullandigimi görünce bide ceza yedik üstüne kağıdında satamadik 2.24 ten bi o kadarda bekletti polis beni ,dukkanida geç açtık kısmete bak mipaz allak bullak etti beni

5.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Bilemeyiz ki neyin 4 katına çıkacağını ( bununda öyle almadık mı 5ler 10lar konusuluyidu herif bize 1.66 yıl gösterdi (bugün satayım dedim telefon elimde 2.24ten verecektim polis yakaladı elimde telefonla araba kullandigimi görünce bide ceza yedik üstüne kağıdında satamadik 2.24 ten bu kadarda beklenti polis dukkanida geç açtık kısmete bak

Sendeki nasip mi diyelim.Kismetmi diyelim. Sansizlikmi diyelim. Ama soyledigin dogru yil sonu hedefi en az 5 bunun.1.66 gosterdiler herkese biktirdilar herksi.Satamadin da vardir elbet bir kismet.

6.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku
    Bilemeyiz ki neyin 4 katına çıkacağını ( bununda öyle almadık mı 5ler 10lar konusuluyidu herif bize 1.66 yıl gösterdi (bugün satayım dedim telefon elimde 2.24ten verecektim polis yakaladı elimde telefonla araba kullandigimi görünce bide ceza yedik üstüne kağıdında satamadik 2.24 ten bi o kadarda bekletti polis beni ,dukkanida geç açtık kısmete bak mipaz allak bullak etti beni

Allah razı olsun acayip güldüm. dikkate et ortak arabanın üstünde kutup ayısı olmasın...

7.  Alıntı Originally Posted by rabıta Yazıyı Oku
    Allah razı olsun acayip güldüm. dikkate et ortak arabanın üstünde kutup ayısı olmasın...
    Var bisey kardesim bende cozemedim=)

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by kirif Yazıyı Oku

Var bir hikmet demek ki zarar etmeni istememiş birileri

Sayfa 426/855 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •