100 günlük ve 300 gunluk grafiğe baktım az önce yaklaşık 2 ayda fincan kulp olusturmus gibi gözüküyor. 2019 yılında da benzer şekilde Nisan ayı başından Ağustos ayi başına kadar yaklasik 4 ayda bir fincan kulp formasyonu gerçekleştirmiş görünüyor.ustelik bu seferki daha net gözüküyor, 2019 da bile bu formasyonu tamamladıktan sonra ki yaklaşık 6-6,5 ay arasinda %95-%100 arası prim yapmış.
Hadi bakalım hayırlısı diyelim...
Not: Grafik yada resim atmayı bilmediğim için ekleyemiyorum...
2019 ilk çeyrekten bu çeyreğe traktör başına üretilen usd faaliyet karı bir trend halinde iyileşmiş. Ancak bence ttrak da bunu bir miktar önden ve fazla fiyatladı. Özellikle nisan ve mayıs satış datalarını görmeden ben muhafazakarım.
Ttrak ın 50.000 adt/yıl kapasitesi var ve şuan bunun çok altında üretim yapıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Ana endeks hafif düzeltme yapıyor ilk alt desteği 97.275 puan ( düşüş ) buradan tekrar yukarı yönlü çıkacağını umuyorum ,,, eğer 97.275 de düzeltmeye girmezse ikinci destek olan 94.349 kadar gelir ,,,,, ana endeks dinlene dinlene 108'e doğru gidecek ,,
TTRAK ise bugün 53.35'i gösterdi şimdilik tabanım bu diyor ,,,,, yok eğer bu beni kesmedi , biraz daha düşeyim derse ikinci alt desteği ( düşüş ) 49.28'tl ye kadar inerim diyor,,,durum bu... <<<< DESTEKLER
Ttrak da önce 60'94 de doğru ilk direnci ( yükseliş )
25 günlük ortalama 48.73
50 günlük ortalama 49.09
100 günlük ortalama 51.80
150 günlük ortalama 48.76
200 günlük ortalama 45.39 değerinde bulunuyor.
ttrak'ın şu anki değerinin yukarıdaki ortalamaların üzerinde hareket ediyor olması olumlu olarak algılanabilir.
bu durumu hisse değerinin yükselme eğiliminde olduğu şeklinde yorumlayabilirim.
şirketin üretim ile iç satış ve global satışlarının ilk üç ayda önceki yıla göre artıyor olmasını da dikkate değer bulmaktayım.
dünya genelinde yaşanan pandeminin gelecek günlerde olmassa olmazımız gıdaya talebi oldukça arttıracağından tarımın ön plana çıkacağını göstermektedir.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Yer İmleri