1700 üstü
1500 altı
Arasında bir yerde
günaydın herkese, herkese bol kazançlar
forumda bu kadar sessizlik enteresan, alışmamışız![]()
Herkese günaydın..
Ya herro ya merro bu gün
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gunaydın herkese bol tepkısel bir gun olsun diliyorum...poz full long...pivot noktam 1527..hayrlı işler
Yükselenlerde %5 yok!
Anladın sen onu...
Burada yer alan paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir. Benim görüşümdür.
Günaydin arkadaşlar
DAX bir düzeltme kalıbını bitirmiş olmalı, DJI zaten bitirmeye istekli, diğer endekslerin etkisinde son beşlisini uzattı da uzattı.
Bir tek NASDA Q' ta soru işareti var, o bitirmiş de olabilir, hala son bir 14700 bacağı kalmış da olabilir.
DAX
Piyasalar Yellen sponsorluğunda kongreye baskı yapıyor gibi şimdilik görünüm, hülasa bu hikaye şu anki koşullarda bitmiş olamaz, tabi düzeltmeler flata, flattan komplekse dönebilir, şimdilik ilk parçası bitti gibi, YTD
Şimdi bazı arkadaşlar iyi niyetli olup bir şeyler öğrenmek isteyenler onlar ayrı başımız üzerinde yeri var , yalnız birdede okumuş buradayken bulut hocammmmmmm dsiye özel den tahta soran şimdi kuşta hocalık,ustalık derslerine giren eski forumdaşlara sesleniyorum elemanlarınızdan özele neden yazdırıyorsunuz
Dün bir elemanınız şunu yazmış akşam biraz okuyayım msj dediğimde gördüm 08.08.2021 tarihine o tarih 08.09.2021 dir bu tarih aralığını sormuş forum gönderilerinde görürsün bu kadar kafanıza takmayın yemeğin tadı önemline demek istediğimi o arkadaş anlamıştır inşallah.
Diğer konumuz yorumladığım dow öngörümüzdü 33.600 den tepki geldi izlemeye devam .
Yer İmleri