Sayfa 426/1001 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Değerli forum arkadaşlarım sayın Bozkurt ve sayın ENGRANDMASTER i .. real time online long pozisyonlarından dolayı bir kere daha can ı gönülden tebrik ederim ..iyi günlerde kullanmaları dileği ile İNŞALLAH
    Hayat hoş gerisi boş

yukselecek MJB nin alt fon lari hep pozitif su anda

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    nasdak 15,000 i kırdı sonunda...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3. Kalleş bademcuk çaktırmadan 3 tahtaya bizide soktu.
    kolay gelsin.

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    araplar herkesi her zaman satarlar, sadece zordan anlarlar, bizdeki zoru da gördüler

abudabi gördü ki, gayrinizami harp işinin ustası olmuş türk özel kuvvetleri, libya- somali her yerde karşısına çıkıyor, işini bozuyor, bununla anlaşarak ilerlesem bana daha çok uyar dedi.. emirliklerin temel stratejisi herkesle iyi geçinmek, abd-israilin zaten köpeği, ruslarla petrol işi yapıyo, çine liman veriyo körfezde çaktırmadan, amerikalılar fark edince -benim haberi yoktu, bizim amcaoğlunun halt yemesi, hemen hallediyorum sir" falan diye kıvırıyor.. katar zaten hayatını borçlu, türk askeri desteği olmasa, öbürleri onu bi kaşık suda boğacaktı 3-4 sene evvel..

ülke olarak borcumuzun abd yada çine olmasını değil, araplara borçlu olmayı tercih ederim.. amerikalıya sana olan borcumu ödemiyorum de, işi savaşa kadar götürür, nükleer bile fırlatır.. gerçi o sana diyebilir -senin paranı ödemiyorum diye, sen ona diyemezsin.. çin de öyle.. araplara olan borç o kadar tehlikeli değil, ensesine vurur yollarsın -öbür ay kesin ödücem söz diye
    Araplar en cabuk dost olunan ve en cabuk dusman olunan millettir.
    Araplari iyi taniyan onlari iyi yolmasinida bilir.
    Arabin karsisina bir elinde cicek diger elinde sopa ile cikacaksin. Karsiliksiz Cok iyilik yaparsan degerini kaybedersin...Hatta ihanete bile ugrayabilirsin. ....Guclu isen sana saygi gosterip boyun egerler....Hem guclu hemde iyiysen sana mutlak ittaat ederler.

Araplar ulkeleri ile Turkiye ilisikilerini cumhuriye tarihinin en iyi seviyesine getirende ve kotu seviyeye getirende yine bu hukumettir.

Simdi bakiyorum dis politikada irreyiz de pragmatizmi begenmeye baslamis....Gecenlerde Israile de bir el salladi.

Ben 2022 de istanbul islami finans merkezinin acilmasi ile Korfez ulkelerden onemli miktarlarda sermaye girisi olacagini tahmin ediuorum.

5. Ye kebabı
    İç şarabı

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    araplar herkesi her zaman satarlar, sadece zordan anlarlar, bizdeki zoru da gördüler

abudabi gördü ki, gayrinizami harp işinin ustası olmuş türk özel kuvvetleri, libya- somali her yerde karşısına çıkıyor, işini bozuyor, bununla anlaşarak ilerlesem bana daha çok uyar dedi.. emirliklerin temel stratejisi herkesle iyi geçinmek, abd-israilin zaten köpeği, ruslarla petrol işi yapıyo, çine liman veriyo körfezde çaktırmadan, amerikalılar fark edince -benim haberi yoktu, bizim amcaoğlunun halt yemesi, hemen hallediyorum sir" falan diye kıvırıyor.. katar zaten hayatını borçlu, türk askeri desteği olmasa, öbürleri onu bi kaşık suda boğacaktı 3-4 sene evvel..

ülke olarak borcumuzun abd yada çine olmasını değil, araplara borçlu olmayı tercih ederim.. amerikalıya sana olan borcumu ödemiyorum de, işi savaşa kadar götürür, nükleer bile fırlatır.. gerçi o sana diyebilir -senin paranı ödemiyorum diye, sen ona diyemezsin.. çin de öyle.. araplara olan borç o kadar tehlikeli değil, ensesine vurur yollarsın -öbür ay kesin ödücem söz diye

Arapların parasını kim yönetiyor Kemal
    1 trilyon dolar Arap parasına kim çöktü,
    Araplara milyar dolarlık askeri araçlar satıp , bunları sonra çöle kim gömdürüyor,
    sen arapları hiç tanımamışsın , geçen gelen 15 temmuz finansörü dedikleri Birleşik Arap emirlikleri ABD haberi olmadan sıçmaya gidemez , burayada ABD bilgisi ile geldi.
    Kısaca olay şu yönetemezsen yönetilirsin,
    Çıkar arapta sana para istemeye mi geldiniz der ,
    onuda dedirten ABD ve İngilizler ,sende yukarda yazdığın gibi ABD den para değilde Araplardan aldığımızı düşünürsün , zaten hükümette onu göstermeye çalışıyor.Müslüman ya bunlar.

herkes dış politika uzmanı olmuş

aloo memleket duyun-u umumiyeden kötü duruma düştü farkında mısınız?

o arap şeyhleri bile çok profesyonel, dünyayı bilen danışmanlarla çalışıyor. kim kimi üter belli olmaz.

senin gibi güreşçiyi danışman yapmıyor.
    audentes Fortuna iuvat

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    herkes dış politika uzmanı olmuş

aloo memleket duyun-u umumiyeden kötü duruma düştü farkında mısınız?

o arap şeyhleri bile çok profesyonel, dünyayı bilen danışmanlarla çalışıyor. kim kimi üter belli olmaz.

senin gibi güreşçiyi danışman yapmıyor.
    yani olaylar şöyle gelişti. bi ara ab üyesi olacaktık. sonra arap çöllerinin osmanlı fatihi olduğumuzu hatırladık, sonra rabia ihvan iyi, darbeci sisi kötü evresine geçtik. değerli yalnızlık da dedik. sonra dostum trump, şimdi çin modeli ve de finalde yine araplar.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 426/1001 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526926 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •