Sayfa 426/506 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476 ... SonSon
Arama sonucu : 4045 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1. 10 gündür 49 desteğine tutuluyor..bir altı 43..tahtacı o risk i almaz..mavi bölgede ne yaptım yaptım dedi..ben ihtimal vermiyorum daha aşağı ineceğine..rsı aşağı verse de Mac d yukarda..52,30 dan üçgene girer,55,10 dan üçgen den çıkar..çıktığı zaman malum..

2.  Alıntı Originally Posted by Ahmetmutlu Yazıyı Oku
    sen buralarda daha neden dolanıp duruyorsun...merak etme kimse sana ciğer atmayacak...başka kapıya....
    sen hangi yırtık dondan çıktın öyle.... sen kimsin nesin...yürü git çıktığın yere...sen daha yokken ben burada yazıyordum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Sanayilere fena daldılar ama henüz buna yansımadı, herşeyden negatif ayrıştı, sen mıçını yırtmaya devam et bakalım, yakında alırlar ifadeni tahtacı. Eggub 5 tavan çekti, umarım bu beceriksizin malını elinden alıp öyle götürürler.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Aynısı anlamlı olur ama kapanış sağlam olmadan inandırıcı olmaz.

5. akılları sıra gel gel yapıyorlar ,iki günde hisseyi yüzde beş düşür, bu gün de 1.50 kaldır..alıcı olmayınca zike zke yukarı süreceksiniz..

6. Artık bedava bile verse kimse gelmez, son dönemlerde çok bıktırdı, mide bulandırdı kusturdu, hikayesine inanıp kuyruğu dik tutan bir tek ben kaldım galiba, Keko bile başka limana yanaştı. Bence 50 üstüne atmadıkça taze para girmez.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Artık bedava bile verse kimse gelmez, son dönemlerde çok bıktırdı, mide bulandırdı kusturdu, hikayesine inanıp kuyruğu dik tutan bir tek ben kaldım galiba, Keko bile başka limana yanaştı. Bence 50 üstüne atmadıkça taze para girmez.
    Kuyruk bende de dik

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

8.  Alıntı Originally Posted by katti Yazıyı Oku
    Kuyruk bende de dik

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Size de helal olsun, tahtacıya ve dosta düşmana mesajımızı verdik, akşam karanlık odada elinden gelenini ardına komasın çatlak tahtacı, bağışıklığımız var artık, tahtanın önüne yatmaya devam etsin bakalım.

Sayfa 426/506 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •