Sayfa 426/548 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon
Arama sonucu : 4381 madde; 3,401 - 3,408 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku
    Hisseyi borsadan sattığımız da aracı kuruma komisyon ödüyoruz, çağrıdan satınca komisyon bedeli ödeniyor mu?
    Sineğin yağını da hesap etmeye başladım yaa.

YTD
    Daha önce çağrıya katilmisligim var. Herhangibir komisyon kesildiğini hatirlamiyorum. Ama tam emin değilim.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Arkadaşlar çağrı için bankaya gitmek zorunda mıyım,hiç başıma gelmedi bilmiyorum ,yoksa telefonla bu yetkiyi verebilir miyim? Türkiye'de değilim ondan soruyorum .Teşekkürler.

3.  Alıntı Originally Posted by Gümüşlü Yazıyı Oku
    Arkadaşlar çağrı için bankaya gitmek zorunda mıyım,hiç başıma gelmedi bilmiyorum ,yoksa telefonla bu yetkiyi verebilir miyim? Türkiye'de değilim ondan soruyorum .Teşekkürler.
    Ben aracı kurumla çalışıyorum. Mail adresine gonderdikleri bir formu doldurarak önden mail ile sonrada posta göndermiştim ve işim hallolmuştu. Banka nasil yapar bilemiyorum. Ama bence hiç ugrasmaya gerek yok. O fiyata gelecek zaten direk piyasadan satabilirsiniz.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Ben aracı kurumla çalışıyorum. Mail adresine gonderdikleri bir formu doldurarak önden mail ile sonrada posta göndermiştim ve işim hallolmuştu. Banka nasil yapar bilemiyorum. Ama bence hiç ugrasmaya gerek yok. O fiyata gelecek zaten direk piyasadan satabilirsiniz.

Anladım hocam,çok teşekkür ederim.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Daha önce çağrıya katilmisligim var. Herhangibir komisyon kesildiğini hatirlamiyorum. Ama tam emin değilim.

Çağrıda satmakta fayda var,teyit ederseniz memnun olurum,teşekkürler.

YTD

6. Cagri fiyati hikaye olur, yurtdisindanda satilir e-ortamda,form doldurursunuz ve pasaport yada kimlik fotokopisi eklersiniz bildigim kadariyla, icinizi karartmayin.

7. Bugun sozde kucuk bir duzeltme yapti, haftaya, en kotu obur haftaya devam, ky"nin ilgisini cekmemeside guzel.

8. Haftaya spk başvurusu yapilir 5.8x lerde gezinmeye başlar.

Sayfa 426/548 İlkİlk ... 326376416424425426427428436476526 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •