Sayfa 427/437 İlkİlk ... 327377417425426427428429 ... SonSon
Arama sonucu : 3493 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

1. Karsan’ın alanındaki tüm şirketler full kapasite üretim yapsa bile dünyadaki talebe yetişemeyecekleri bir ortamdayız… Pazar hızla büyürken, karsan’ın bu pastadan payını almaması mümkün değil.

2. toplamaya başladım bakalım hayırlısı 15,50 civarı....
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. hayırlısı düşüş durdu gibi bakalım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4. maşallah ateşledi bugun hisse...

5. Kredili işlem cezası ile endeksteki satışın birlikte denk gelmesiyle geri çekilme yaşanması şaşırtmadı.

Temelde bir bozulma var mı? Yok.

Öyleyse otobüse sıkı sıkı tutunmaya devam… Virajlara hızlı girebiliyoruz, düşmeyin, iyi tutunun [emoji6]

6.  Alıntı Originally Posted by Saygı Yazıyı Oku
    Kredili işlem cezası ile endeksteki satışın birlikte denk gelmesiyle geri çekilme yaşanması şaşırtmadı.

Temelde bir bozulma var mı? Yok.

Öyleyse otobüse sıkı sıkı tutunmaya devam… Virajlara hızlı girebiliyoruz, düşmeyin, iyi tutunun [emoji6]
    elektirkli otobüs emniyetlidir bence...

7. Olimpiyatlar başlasin Fransa'da daha fazla Karsan görürüz

8. bugunde bana alış sansı verdi sagolsun karsan...

Sayfa 427/437 İlkİlk ... 327377417425426427428429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •