16.85 kapattı
19 Haziran 2020 Cuma günü.
18.00-19.00 civarında işlem görürken yazdıklarım için bazı arkadaşlar beni yanlış anladılardı. Bu geçen sürede herhalde beni anlamışlardır. Tabiki herkes kendi bilir. Bizimkisi muhabbetten öteye gitmez.
Bagfaş bu ikinci yükseliş hareketinde 19.15 lere kadar yükselip aynı gün 18.05 kapatmıştı. İşte o gün piyasaya mal boşaltmışlardı. Bekleyenler bu geçen 1 ayda olayı daha iyi yaşayarak gördü.
Borsa da bu günlerde en ucuz kalan bankalarda bir hareket yaşanıyor. Cuma günü Halkbank ın %10 tavan kapatması bunun bir göstergesi. Devamı gelirse eğer endeksi yükseltmeye yeter. Endeks 113.500 lerde.
Bagfaş 2020/6 aylık bilanço da geçen seneye göre daha düsuk bir bilanço açiklarsa bu onu daha da aşağılara cekecektir. Aşağı düşünce alıp 9 aylık bilanco hareketinde iyi yerlerde olacağinı düşunüp mal alınabilir. Mesela Ağustos 2020 ayı gibi alıp Ekim sonu Kasim başı gibi satılabilir. Bu yazdıklarimı unutmayın ilerde yine yazacam. Ağustos 2020 de al, Kasım ilk haftası sat. !!!!
Yazdıklarımın bilimsel hiçbir tarafı yoktur. Teknik temel hiçbir açiklaması da yoktur. Tamamen TECRÜBE ye dayalı bir öngörüdür. Bu nedenle de YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.!!!
Kimseye birşey ispatlama gibi bir amacım yoktur. Herkes kararında özgürdür. Katılır ya da katılmazsıniz. Okur ya da okumazsınız. Bu sizin bileceğiniz bir iştir. Onun için gereksiz yazişma yaptırmayın bana.
Herkese bol kazançlar diler, saygılar sunarım.
Seni ve tahtayı organize ile görevlendirdiklerini muhabbetle kucaklıyorum....
Sessizlik iyidir... İyiye işarettir..
Sessizliği bende severim forumlarda benim için de bir indikatördür fakat maliyetimin yüksek kaldığı tek kağıdım bu kaldı. Umarım kutpo gibi olmaz 2 sene bekletti o da sonrası malum.
Bilançolara esas 2. Çeyrek sonu kurları
USD 6.8422 (değişim %5.00)
EUR 7.7082 (değişim %6.83)
Döviz kurları 1.çeyrek kadar olmasa da yine değer kazanmış durumda. Umarım bu çeyrekte yine zararla karşılaşmayız. Doğalgaz fiyatlarının düşmesi iyi oldu, ancak bunun etkisini 3.çeyrekte görebileceğiz. Bu çeyreğe daha güçlü bir nakit yapısıyla girdiği için daha iyi bir bilanço bekliyorum. Kişisel görüşüdür.
O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...
Sayın sea,
Merkez bankası döviz kurları Euro=7,685 la kapandı...
Bu kurla ilgili analizlerimi yarın paylaşacağım...
Ama bir diğer önemli açıklamayı da beklememiz gerek. O da geçici vergi hesaplamalarında dikkate alınacak yeniden değerleme oranı. En geç 10-15 güne kadar açıklanır...
Yer İmleri